Skriv ut

Skapa PDF

Hallvägen 21

johanneshov

Kulturminnesklassad lagerlokal nära city.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 1 312 m²
Karta

Information

Beskrivning

I en kulturminnesklassad byggnad nära city möter en svunnen tid nutid. Snart står denna unika lagerlokal med vågformat tak ledig. Lagret har ljusa och fräscha ytskikt vilket skapar en trevlig arbetsmiljö för medarbetarna. Lagerlokalen har en lastkaj och lastport med måtten B2,65 m och H2,45 m som ger bra lastningsmöjligheter. I kontorsdelen finns det sex kontor, ett pentry och en loungedel. Intill ingången ligger receptionsdisken där man lätt ta emot besökare. Lokalen har avstående från besittningsskydd.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 1 312

Omgivning

Omgivning/natur

Slakthusområdet ligger med endast två minuters promenad till Globen Shopping där du finner all service du kan tänkas behöva, närservice, restauranger och butiker. Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena, en modern idrotts- och evenemangsarena. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett unikt mat- och nöjeskoncept som höjer lunchupplevelsen lite extra.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din Biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Åker du kommunalt har du flera resvägsalternativ. Två tunnelbanestationer inom gångavstånd, Globen, endast ett par minuters promenad. Med dessutom flertalet busslinjer och Tvärbanan tar du dig både snabbt och enkelt till området. För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är en kontors- och industrifastighet ritad av den välrenommerade arkitekten Ralph Erskine. Sen 1950-talet belägen i Slakthusområdet med över 100-åriga anor och som nu är ett av Stockholms mest intressanta utvecklingsområden. Fastigheten är kulturminnesklassad och har en gedigen historia.

Dokument

Hallvägen 21
Sökhjälp