Skriv ut

Skapa PDF

Exportgatan 19-21, Hisings Backa

hisings backa

Fin kontorslokal om 170 kvm i Hisings Backa.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 850 kr/m²/år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.
Storlek: 170 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokalen som är ca 170 kvm, har en blandad planlösning och är utrustad med kök, lunchrum, konferensrum. Ljusinsläpp från två håll och genomgående glaspartier gör lokalen mycket ljus. Hyra: 12 042 kr/månad Priset som anges för lokalen är i oanpassat skick, exklusive, fastighetsskatt, värme, el och moms. Avtal tecknas på ett år utan besittningsskydd. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare info!

Utförande

Våningsplan

1

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 170 850

Ekonomi

Hyra

850 kr/m²/år. Moms tillkommer på ovanstående belopp.

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten är belägen inom Backa industriområde bakom nya GP-huset mellan E6 och Göta Älv. Området är utpekat av Göteborgs Kommun som ett logistikcentra. Grannarna är bl a Beiers, Nordisol Akustik i Göteborg AB, Nihlmarks Trä Göteborg AB. Runt fastigheten är generöst med parkeringar.

Närservice

Hisings backa är en närförort till Göteborg på östra Hisingen, med miljonbostäder men också bostadsrätter, villor och radhus. Motorvägen E6 delar området i en industridel mot Göta älv i öster och en bostadsdel i väster.

Kommunikationer

Med 500 meter till påfart E6 går bilresan in till Göteborg centrum på knappa 5 minuter. Kommunalt tar buss 31 med byte till buss 25 cirka 30 minuter total resväg. Alternativt kör buss 47 med byte till spårvagn 6 samma sträcka på ca 25 minuter.

Exportgatan 19-21
Sökhjälp