Skriv ut

Skapa PDF

Barnhusgatan 20, City

stockholm

Kontor/Showroom med utmärkt läge vid Norra Bantorget. Eller kanske en trevlig vinbar...? Kom till oss med dina idéer, vi har lokalen med karaktär!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Övrigt
Storlek: 258 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Cool lokal om totalt 258 kvm med mycket karaktär och stora möjligheter. Lokalen är fördelad i två våningsplan vilka är sammanbundna med en interntrappa. Här kan du tillskapa ett riktigt häftigt kontor med mycket känsla och karaktär; eller varför inte en trevlig vinbar? Matlagning fungerar/godkänns dock ej, men möjlighet till uppvärmning kan i vissa fall fungera. Ytorna är fördelade enligt följande; Bv/Gatuplan: ca 151,6 kvm (lämplig för stadigvarande arbetsplatser) Källarvåning: ca 106,5 kvm (här har du ex. vis möjlighet att skapa bra mötesrum, ett skönt lounge-häng, och/eller pod-studios etc. Fastigheten är belägen endast några få minuters promenad från Stockholm Central, Arlanda Express etc. Perfekt för dig som har inresande kunder och/eller personal. Dessutom massor av trevliga restauranger på bekvämt promenadavstånd. Välkommen att kontakta oss för mer information och/eller en personlig visning av lokalen!

Utförande

Planlösning

Lokal i två plan med övervägande öppen planlösning.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 258

Omgivning

Närservice

Stor utbud av butiker och resturanger inom promenadavstånd. Vid Norra Bantorget har du en stor kongresshall, goda parkeringsmöjligheter samt Clarion Hotel Sign. Gott om träningsmöjligheter på bl.a. Centralbadet m.fl. för dig som vill träna på lunchrasten.

Kommunikationer

Nära Centralstationen med tillgång till tåg, buss, T-bana och Arlanda Express. Närmaste T-bana är Hötorget och/eller T-Centralen.

Dokument

Barnhusgatan 20
Sökhjälp