Skansvägen 25 - Lager/Logistik
Skansvägen 25 - Lager/Logistik
Skansvägen 25 - Lager/Logistik
Skansvägen 25 - Lager/Logistik
Skansvägen 25 - Lager/Logistik
Skansvägen 25 - Lager/Logistik
Skansvägen 25 - Lager/Logistik
Skansvägen 25 - Lager/Logistik

Rosersberg

Favorit Dela

Skansvägen 25

Lager med fyra lasthus och en markport.

Beskrivning

Detta lager om 2 618 kvm med tillhörande kontor blir snart ledig. Med fyra lasthus och en ramp upp till markporten får ni en optimal lösning för lastning/ lossning. Lagerytan har endast fyra st mittpelare vilket ger stora öppna ytor som lätt kan anpassas efter ert behov. Lagret har en bra bärighet och den generösa takhöjden om 10 m ger ett effektivt lagringsutrymme. Kontorsdelen med de ljusa och fräscha ytskikten finner ni på entréplanet och på entresolplanet. Här finns kontorsrum, konferensrum och pentry. Ute på takterrassen på entresolplanet kan ni ta en fika eller avnjuta en god lunch. För er personal finns här också omklädningsrum och dusch. Lagret har en stor gårdsyta och ett inhägnat område vilket ökar säkerheten. I anslutning till lokalen finns det gott om p- platser.
  • Total yta

    2618 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

I Rosersberg etableras och utvecklas nu Stockholm Nord Logistikcenter. Ett stort område med plats för många företag främst inom logistik. Intill Rosersberg station finns post, restaurang och livsmedel. Ett bredare utbud av service finns i Upplands-Väsby och Märsta centrum. Inom fem minuter med bil finns även ett flertal hotell och golfbanor.

Kommunikationer:

Denna fastighet ligger med ett optimalt logistikläge utmed E4:an. Den efterlängtade direktavfarten till och från E4:an gör området än mer attraktivt med en enkel åtkomst. Pendeltågstation ligger inom promenadavstånd och flera bussar trafikerar området.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten är belägen i det expansiva lager- och logistikområde Logistik Nord. Ett område som gått från ett lummigt jordbruksområde till ett modernt logistikcenter. Fastigheten består av en modern lager- och logistikbyggnad från 2008.


Visa hela beskrivningen

Dokument

Kontaktuppgifter

FC

Filip Carlberg

Filip.Carlberg@castellum.se

+468 VISA NR +4686023367

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Skansvägen 25

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör