Centrum | Helsingborg

Favorit Dela

Kungstorget 8

Kontor med utsikt över staden och hamnen.

Beskrivning

Nytt kontor med inflyttning årskiftet 2020-2021, efter det att en genomgripande renovering av fastigheten är slutförd. I kontoret kommer det att finnas plats för ca 42 arbetsplatser, konferensrum och mötesrum och ett härligt personalrum med utsikt över staden och hamnen. I fastigheten etableras det en ny matdestination och med apotek, pressbyrå mm. Här sitter ni mitt i city med optimala kommunikationer.I de flesta fall kan vi anpassa våra lokaler helt efter våra blivande hyresgästers verksamhet och behov. Ta kontakt med oss så ser vi vad denna lokal har för möjlighet för en eventuell anpassning.
  • Total yta

    680 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Terminalen 1


Omgivning

Närservice:

Här finns alla citys fördelar med ett stort utbud av lunchställen, kaféer, banker, och möjlighet till shopping i någon av Helsingborgs många butiker.

Kommunikationer:

Helsingborgs absolut mest centrala läge med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt) i fastigheten. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering, både korttid och långtid. Det finns även bilpool i fastigheten. Hyresgäster i fastigheten har även tillgång till ett låst cykelgarage med omklädningsrum och dusch.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

JJ

Jan-Erik Johansson

jan-erik.johansson@wihlborgs.se

042- VISA NR 042-490 46 27

PS

Peter Siroky

peter.siroky@wihlborgs.se

042- VISA NR 042-490 46 36

Marknadsförs av Wihlborgs Fastigheter AB
wihlborgs.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kungstorget 8