IMG_1366
IMG_1367
IMG_1368
IMG_1369
ritning

Hedenstorp | Jönköping

Favorit Dela

Kärrviolsvägen 1

Kontor om ca 90 kvm i Hedenstorp. Ni kommer ha en gemensam entre och matsal med övriga hyresgäster. Lokalen är öppen och ljus i markplan. Parkering...

Beskrivning

Kontor om ca 90 kvm i Hedenstorp. Ni kommer ha en gemensam entre och matsal med övriga hyresgäster. Lokalen är öppen och ljus i markplan. Parkering finns direkt utanför.
  • Total yta

    90 m2

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Johan Holpers

Johan Holpers

johan.holpers@relier.se

070- VISA NR 070-759 34 64

Marknadsförs av Relier - Real Estate Advisor
relier.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Kärrviolsvägen 1

Om Relier - Real Estate Advisor

Relier - Real Estate Advisor - Vi är en av Sveriges största lokalförmedlare! Vi erbjuder tjänster inom lokal- och fastighetsförmedling. Relier - Real Estate Advisor har kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö samt Helsingborg och är en av Sveriges största lokalförmedlare. Relier - Real Estate Advisor erbjuder även kvalificerade tjänster vid köp eller försäljning av kommersiella fastigheter. Vi har även en nationell grupp inom industri- och logistikuthyrning. Med lokalkännedom och kontor på olika marknader i kombination med både lokaluthyrning och fastighetstransaktioner har vi en unik möjlighet att hyra ut lokaler och sälja fastigheter. Vi kan också kostnadsfritt söka lokaler åt lokalsökande företag. Kontakta oss så kan vi presentera våra tjänster och vad vi kan gör för Er!

Fler annonser från denna annonsör