Skriv ut

Skapa PDF

Tennvägen 3, Torskors

karlskrona

Var med och skapa ett nytt modernt FÖRETAGSCENTER av hög klass i expansiva Torskors, Karlskrona. Här finns stora möjligheter i en unik byggnad.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik
Hyra: Hyran för gemensamma delar fördelas på alla hyresgäster.
Storlek: 300 - 3 500 m²
Karta

Information

Beskrivning

I en kreativ miljö, på infarten till Torskors på Tennvägen 3, kan företag i olika branscher mötas och utvecklas tillsammans. I uppstarten av det nya företagscentret finns stora möjligheter att påverka utformning av lokalerna. Som stöd för alla finns gemensamma personalutrymmen med omklädning, relax, etc. och konferens- samt mötesrum av hög klass. Lokalstorlekar kan vara från 300 m2 upp till hela fastigheten på 3500 m2 av skilda verksamheter. Från den moderna, mycket synliga och glasade entrén når man personaldelar, konferensrum och övriga gemensamma enheter innan man kommer in i mittbyggnaden med 4 meter fritt till takbalkar. I den inre högdelen som är totalt 1300 m2 är höjden 5 meter fritt till takstolarnas underkant.

Utförande

Renoveringsår

2009

Antal rum

anpassningsbart

Teknisk information

Ventilation

FTX

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 300 3 500

Ekonomi

Hyra

Hyran för gemensamma delar fördelas på alla hyresgäster.

Omgivning

Företag i närheten

I grannfastigheten på Tennvägen 1 som vi också äger och förvaltar huserar 8 andra företag. det finns möjlighet till samverkan och anpassning av tomt och lokaler häremellan.

Parkeringsmöjligheter/garage

Parkerningsplatser på 3 sidor samt i samverkan med Tennvägen 1.

Kommunikationer

När avfart E22 samt en korsning från väg 28.

Skyltläge

Mot Tennvägen kommer gemensam skylt att anordnas. Mot Väg 28 är fastigheten synlig och det finns möjlighet att skylta här med.

Dokument

Tennvägen 3
Sökhjälp