Skriv ut

Skapa PDF

Tallbacksgatan 10

rosersberg

Lager med markport och två lasthus.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 2 480 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till detta lager om 2 451 kvm med tillhörande kontor! Lagret har egen inlastning med en markport och två lasthus vilket underlättar för lastning/ lossning. Den öppna ytan i lagerhall A skapar en lättdisponerad yta och den generösa takhöjden i lagret som varierar mellan 6.80- 8.80 m ger ett effektivt lagringsutrymme. Kontorsdelen med ljusa och fräscha ytskikt är fördelad på entréplanet och entresolplanet. Här finns pentry och konferensrum. I anslutning till lokalen finns det gott om p- platser. Lagret har ett inhägnat område vilket ger en ökad säkerhet.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 480

Omgivning

Omgivning/natur

I Rosersberg etableras och utvecklas nu Stockholm Nord Logistikcenter. Ett stort område med plats för många företag främst inom logistik. Intill Rosersberg station finns post, restaurang och livsmedel. Ett bredare utbud av service finns i Upplands-Väsby och Märsta centrum. Inom fem minuter med bil finns även ett flertal hotell och golfbanor.

Kommunikationer

Denna fastighet ligger med ett optimalt logistikläge utmed E4:an. Den efterlängtade direktavfarten till och från E4:an är nu dessutom klar och gör området än mer attraktivt med enkel åtkomst. Pendeltågstation ligger inom promenadavstånd och flera bussar trafikerar området.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten är belägen i det expansiva lager- och logistikområdet Logistik Nord. Ett område som gått från ett lummigt jordbruksområde till ett modernt logistikcenter. Fastigheten innefattar flertalet lager-, logistik- och produktionsbyggnader.

Dokument

Tallbacksgatan 10
Sökhjälp