Skriv ut

Skapa PDF

Speditionsvägen 36

skogås

Lager med lastkaj.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 2 316 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till detta lager om 2316 kvm med tillhörande kontor! Lagret har egen inlastning med en lastkaj och lasthus vilket underlättar för lastning/ lossning. Den öppna ytan och den generösa takhöjden i lagret ger ett effektivt utrymme. På entresolplanet finns kontorsdelen med pentry, dusch och omklädningsrum. I anslutning till lokalen finns det p- platser. Lagret har ett inhägnat område som skapar en känsla av trygghet.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 2 316

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger mitt i Länna industriområde. Ett område som präglas av industrier men även en hel del handel. Flertal restauranger samt en stor matvarubutik finns inom området. På andra sidan Lissmavägen ligger Länna Köpcentrum med butiker inom livsmedel, hemelektronik, hem och inredning, sport och fritid samt en restaurang.

Kommunikationer

Här sitter du med ett bra läge där du lätt bil och transporter snabbt är ute på Nynäsvägen som tar dig vidare på de stora motorlederna. Kommunalt tar det cirka 40 minuter från Stockholm C till Länna industriområde. Du åker enklast med pendeltåg mot Nynäshamn till Skogås och tar sedan buss till Länna industriområde.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten ligger i Länna industriområde, ett område som präglas av industrier men även en hel del handel. Ett flertal restauranger samt en stor marvarubutik finns inom området. På andra sidan Lissmavägen ligger Länna Köpcentrum med butiker inom livsmeddel, hemelektronik, hem och inredning, sport och fritid samt en restaurang.

Speditionsvägen 36
Sökhjälp