Skriv ut

Skapa PDF

Arenavägen 33, Globen City

johanneshov

Trevligt kontorsrum för 2 personer på kontorshotell i Globen city.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Kontorshotell
Storlek: 15 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

På bästa läge i Globen city högt uppe i fastigheten öppnar nu First Office ett nytt kontorshotell. First Office erbjuder modernt inredda kontorsrum, där du kan arbeta effektivt och samtidigt bli del av ett nätverk med likasinnade på kontorshotellet. Vi har egen personal på plats som kan assistera er verksamhet. Det är enkelt att hyra plats på First office. Det mesta är inkluderat i hyran, så att ni kan fokusera på er verksamhet. På First Office Globen city finns 45 rum i storlekarna 8-50 kvm anpassade för 1-6 personer.

Utförande

Byggår

1991

Våningsplan

8

Planlösning

Just nu har vi ett ledigt rum om 15 kvm som är avsett för 2 personer. Planlösningen är flexibel och kan anpassas efter era behov. Flera mötesrum i olika storlekar finns att tillgå, samt omklädningsrum med dusch, lounge, och två terrasser med fantastisk utsikt. Rummen är möblerade med höj- och sänkbara skrivbord, kontorsstol, låsbart förvaringsskåp och skrivbordslampa.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Övrigt 15

Omgivning

Omgivning/natur

Globen City är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken med 250 verksamma företag. Globen City ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, vilken går ut på att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt.

Närservice

Fastigheten är belägen invid Globen Shopping med 60 butiker, flertalet restauranger och caféer. Här finns även mataffär, bank, Systembolag, träningsanläggning och läkarmottagning.

Kommunikationer

Tunnelbana och tvärbana från stationerna Globen och Gullmarsplan på gångavstånd.

Länkar

Arenavägen 33
Sökhjälp