Fasadbild
Planlösning

Sundbyberg | Sundbyberg

Favorit Dela

Gesällvägen

CBRE har fått i uppdrag av Wallenstam AB att förmedla denna fantastiska lokal i gatuläge om 43 kvm.

Beskrivning

Nu byggs första kvarteret i Umami Park med 222 lägenheter och kommersiella lokaler i botten. Arkitekturen är varierande och det högsta huset blir 16 våningar högt. Denna lokal ligger i gatuplan och har stora fönster, litet kök och toalett. Perfekt för den lilla butiken, frisören, nagelbaren eller kontoret. Inflytt Q4 2019.
  • Total yta

    43 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

UMAMI PARK Etap 1

Byggår:

2019

Planlösning:

Öppen.


Omgivning

Omgivning/natur:

Hit flyttar du om du uppskattar hälsa, aktiviteter, upplevelser genom mat och kultur, närhet till Stockholm City, Mall of Scandinavia, Friends Arena, Bromma Flygplats och Arlanda.

Närservice:

Här samlas caféer, restauranger, gym, butiker, kontor, torg, promenadstråk och bostadshus med varierande arkitektur. För dig som vill njuta av naturen är det promenadavstånd till Lötsjön och Råstasjön.

Kommunikationer:

Från Umami Park är det ca 300 meter till Hallonbergens tunnelbanestation. Du når T-centralen på 13 minuter och Kista galleria på 4 minuter. Det finns också flera bussförbindelser i närheten. Om du kör bil är det enkelt att ta sig hit via E4:an eller E18.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Maya D Carlqvist

Uthyrare

Maya D Carlqvist

maya.carlqvist@wallenstam.se

0761 VISA NR 0761096002

Marknadsförs av CBRE
cbre.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Gesällvägen