City - Norrmalm | Stockholm

Favorit Dela

Klarabergsviadukten 70

Kontorslokal i Cityläge.

Beskrivning

Modern och nyrenoverad kontorslokal i World. Lokalen är fördelad över ett plan med Reception och blandat öppna kontorsytor såväl som kontorsrum. Det finns också gott om mötesrum samt dusch. Alla ytskikt och dylikt är i toppskick och lokalerna genomgick en större renovering 2017 och har därefter nyttjas sparsamt. Kontorslokalerna håller en god teknisk standard med bra kyla och ventilation .
  • Total yta

    961 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Terminalen 3

Våningsplan:

5


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Stort restaurangutbud i området för både snabblunch och representationsmiddag. I närområdet finns också alla former av närservice man kan tänka sig samt promenadavstånd till City.

Kommunikationer:

Direkt anslutning till Stockholm City Terminal samt Arlanda Express. Tunnelbana,flyg, tåg, buss utgår från T-Centralen så kontoret har verkligen bästa kommunikationsläget i Sverige .


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Anders Thor

Anders Thor

anders.thor@colliers.com

+467 VISA NR +46738073131

Marknadsförs av Colliers International AB
collierslokaler.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Klarabergsviadukten 70

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör