Skriv ut

Skapa PDF

Klarabergsviadukten 70, City - Norrmalm

stockholm

Kontorslokal i Cityläge.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 961 m²
Karta

Information

Beskrivning

Modern och nyrenoverad kontorslokal i World. Lokalen är fördelad över ett plan med Reception och blandat öppna kontorsytor såväl som kontorsrum. Det finns också gott om mötesrum samt dusch. Alla ytskikt och dylikt är i toppskick och lokalerna genomgick en större renovering 2017 och har därefter nyttjas sparsamt. Kontorslokalerna håller en god teknisk standard med bra kyla och ventilation .

Utförande

Våningsplan

5

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 961

Omgivning

Närservice

Stort restaurangutbud i området för både snabblunch och representationsmiddag. I närområdet finns också alla former av närservice man kan tänka sig samt promenadavstånd till City.

Kommunikationer

Direkt anslutning till Stockholm City Terminal samt Arlanda Express. Tunnelbana,flyg, tåg, buss utgår från T-Centralen så kontoret har verkligen bästa kommunikationsläget i Sverige .

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Klarabergsviadukten 70
Sökhjälp