Skriv ut

Skapa PDF

Johannesgränd 1, Gamla Stan

stockholm

På markplan med egen entré ligger denna mysiga, tidstypiska lokal som ska totalrenoveras.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 80 m²
Karta

Information

Beskrivning

Endast ett stenkast från skeppsbrokajen ligger denna kontorslokal med anor från 1600-talet och fina tidstypiska detaljer. Lokalen kommer bli helt nyrenoverad och ligger på entréplan med egen ingång direkt från Johannesgränd samt ytterligare entré från trapphuset. Lokalen består av en öppen yta samt ett kök, köksdelen är rymlig och du hittar ett inbyggt valv med sittplats som ger rummet en mysig karaktär. I lokalens wc finns möjlighet till dusch. Genomgående putsade vita väggar och ekparkettgolv med en takhöjd på 2,6 m. I fastighetens källarvalv ligger en gemensam konferenslokal som får nyttjas av alla hyresgäster i huset och som ingår i hyran. Välkommen på visning!

Planlösning

Utförande

Byggår

1650

Renoveringsår

2004

Teknisk information

Takhöjd

2,6 m

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 80

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten ligger på en tvärgata till Österlånggatan med utsikt bort mot gröna lund i höjd med tullhus 2 på skeppsbron. En kort promenad bort ligger slottet åt ena hållet och slussen åt det andra. Här finne ett stort varierat utbud av restauranger och caféer att välja på.

Närservice

Med sitt härliga läge i Gamla stan erbjuds här all tänkbar service som mysiga restauranger, fik, butiker, hotell med mycket mera.

Kommunikationer

Bussar går på Skeppsbron och T-bana finner du i Gamla Stan respektive Kungsträdgården.

Johannesgränd 1
Sökhjälp