Videdal
| Malmö

Favorit Dela

Stenbärsgatan 1

Friliggande fastighet i två etage.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  2 822 m²

 • Hyra:
En trevlig fastighet om två våningsplan med bra skyltläge mot Ellenborgsvägen. Fastigheten passar företaget som vill sitta i en egen fastighet med lättillgängligt läge och bra skyltläge med närhet till snabba kommunaktioner mot motorväg och inre Ringvägen. Stor möjlighet finns att utforma ytorna för att passa er verksamhet optimalt då hela fastigheten interiört är i behov av uppfräschning. Ny planlösning, nya golv och färgsättning går att påverka. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.
 • Total yta

  2822 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Brandnävan 2

Planlösning:

Planlösningen går att påverka för att passa er verksamhet optimalt.


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger inom området Videdal med närhet till Rosengård, inre Ringvägen och Jägersro centrum.

Närservice:

På endast fem minuter med bil når du enkelt både Jägersro- och Rosengård köpcenter med restauranger, mataffärer och annan nödvändig service.

Kommunikationer:

Utmärkt läge med bra och snabb förbindelse till inre Ringvägen med bil. I närheten finns en busshållplats med bra kommunikationer till Malmö central.


Övrig information

Övrigt:

Trevlig omgivning intill villabebyggelse och närhet till motorleder, matbutiker och shopping. Inom närområdet ligger Preem och St1.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Judy Korman

Judy Korman

Judy.Korman@klovern.se

010- VISA NR 010-482 78 06

Marknadsförs av Klövern AB
Kabingatan 9
20214 Malmö
klovern.se
Stenbärsgatan 1

Om Klövern AB

Klövern är ett av Sveriges största börsnoterade fastighetsbolag. En central komponent i Klöverns affärsidé är närhet och engagemang, genom lokalt baserad personal på alla prioriterade orter säkerställer vi att våra hyresgäster, liten som stor, ska kunna få bästa möjliga service och bemötande.

Fler annonser från denna annonsör