LUND

Favorit Dela

S:t Lars väg 82

Vård om 2730 kvm i Lund.

  • Kategori:

    Kontor

  • Hyra:
Bedriver du ögonklinik, massage, akupunktur, sjukgymnast, hud-, fotvård, frisörsalong, terapiverksamhet (samtal, ljus, stress, rörelse), m.m, se hit!

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkeringsplatser finns att tillgå invid byggnaden.


Övrig information

Övrigt:

Nu har vi en vakant lokal lämplig för förebyggande friskvårdsveksamhet eller specialistvård i populära S:t Larsparken. S:t Larsparkens lummiga och grönskande omgivning har god tillgänglighet och ett stort kundunderlag med flertalet skolor, kontor och vårdinrättningar, inom närområdet. Detta ger en unik möjlighet att bedriva en livskraftig, långsiktig och hållbar verksamhet med fokus på hälsa och välbefinnande. Uthyrningsbar yta per våningsplan är 250-920 kvm. Vi renoverar och anpassar lokalerna efter kommande hyresgästs behov och önskemål.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Erik Malmqvist

Erik Malmqvist

Erik.Malmqvist@hemso.se

040 VISA NR 040 636 48 05

Marknadsförs av Hemsö Fastighets AB
Box 24281, Linnégatan 2
10451 Stockholm
hemso.se
S:t Lars väg 82

Om Hemsö Fastighets AB

Hemsö är Sveriges ledande privata ägare av samhällsfastigheter. Verksamheten består i att hållbart äga, förvalta och utveckla samhällsfastigheter för äldreboende, utbildning, vård och rättsväsende. Hemsös vision är att vara den bästa fastighetsvärden för samhällsservice. Hemsö bedriver verksamhet i Sverige, Finland och Tyskland. Hyresgästerna utgörs till största del av stat, kommun och landsting, men även privata företag med skattefinansierad verksamhet. Genom vår storlek och stora geografiska närvaro har vi de bästa förutsättningarna att tillgodose våra hyresgästers förändrade behov över tid. Tredje AP-fonden är Hemsös huvudägare.

Fler annonser från denna annonsör