Skriv ut

Skapa PDF

Seminariegatan 22 F, Börjetull

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Lager/Logistik
Hyra: 1 101 kr/m²/år. El, uppvärmning och moms tillkommer på hyran. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.
Storlek: 218 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här finns äntligen chansen att hyra en lokal på 218 m² med stor port. Innanför porten finns verkstad/lager på 82 m² samt WC och lunchrum. Verkstadens avlopp är kopplad till oljeavskiljare. Direkt till höger om verkstad/lager finns en kontorsdel i vinkel och bakom denna en liten verkstadsdel om ca 31 m². Härifrån finns en dörr ut till en inhägnad egen yta om ca 200 m². Till denna del finns också en övervåning med lunchrum och duschrum.

Utförande

Planlösning

Verkstad/lagerdel med stor port och en gångdörr vid sidan om. Hög takhöjd i denna del. Till denna del finns även ett lunchrum samt en WC. Till höger om denna finns ett rymligt kontor med fönster åt två håll. WC i kontorsdelen. Via en mellanhall når du en mindre verkstadsdel om ca 31 m². Härifrån finns en dörr ut till ett inhägnat område om ca 200 m² som har högt stängsel och stora grindar. Från den lilla verkstadsdelen finns en trappa upp till en övervåning om ca 35 m² som har lunchrum och omklädningsrum med dusch. Det finns även bonusutrymme på övre plan för kontor och lager med denna del räknas inte in i ytan p.g.a. lägre takhöjd.

Ytor Max Kr/m2/år
Industri/Verkstad 218 1 101

Ekonomi

Hyra

1 101 kr/m²/år. El, uppvärmning och moms tillkommer på hyran. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

Omgivning

Företag i närheten

Härifrån är det nära till Nelins livsmedelsbutik samt Mimmi Ekholms torg med ett generöst utbud av service.

Kommunikationer

Härifrån är det nära till Bärbyledens påfart som tar dig till de större vägarna kring Uppsala. Det finns även bra gång- och cykelvägar in till Uppsala centrum.

Seminariegatan 22 F
Sökhjälp