Skriv ut

Skapa PDF

Muréngatan 15, Söder

gävle

Möt framtiden i en historisk miljö.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor, Övrigt
Hyra: Lokalen kommer att behöva anpassas eller delas av utifrån hyresgästens behov så någon hyresuppgift är inte möjligt att uppge.
Storlek: 15 - 2 070 m²
Karta

Information

Beskrivning

Efter år av stilla slummer är det dags att väcka Södra station till liv igen och blicka framåt. Lokalerna har till dags dato nyttjats för konferenser och nöjesevenemang och rymmer även en del övriga verksamheter. Vi på Pronordic avser att renovera Södra station och anpassa fastigheten för moderna behov – med intentionen att tillvarata den historiska byggnaden med dess särprägel så långt detta är möjligt. För att i bästa möjliga mån skapa oss en bred överblick och tillvarata denna fantastiska byggnads potential, önskar vi nu möta framtida hyresgäster som är intresserade av att förlägga sina verksamheter i fastigheten. Hos oss på Pronordic har det alltid varit högt i tak, varför vi är öppna för förslag från företag/entreprenörer. Vi vill gärna veta vad vi tillsammans kan göra för att få din framtida verksamhet att blomstra i denna anrika miljö!

Planlösning

Utförande

Byggår

1925

Antal rum

40

Planlösning

Markplan med en stor öppen yta i fd väntsalen. Diverse olika utrymmen de två flyglarna. Markplan kan användas för diverse olika verksamheter såsom kontor, handel, gym, konferens mm. Lokalen är cirka 1140 kvm i markplan och består av cirka 20 rumsenheter, men ändringar i planlösningen kan göras. Kontorsutrymmen en trappa upp ovan på flyglarna. Cirka 20 rum på totalt 570 kvm Flera olika rum i källarvåningen, dock utan fönster. 360 kvm.

Teknisk information

Takhöjd

7 m

Uppvärmning

Fjärrvärme

Ventilation

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 15 570
Övrigt 15 1 500

Ekonomi

Hyra

Lokalen kommer att behöva anpassas eller delas av utifrån hyresgästens behov så någon hyresuppgift är inte möjligt att uppge.

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Ja, intill byggnaden.

Vägbeskrivning

400 meter söder om Gävle Station

Övrig information

Övrigt

Delar av byggnaden är skyddad genom byggnadsminnesförklaring.

Dokument

Länkar

Muréngatan 15
Sökhjälp