Skriv ut

Skapa PDF

Grimstagatan 162, Grimsta

vällingby

Möjlighet att hyra lokal i markplan för handel-, produktion eller lagerverksamhet alternativt en kombination av dem.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Industri/Verkstad, Lager/Logistik, Övrigt
Storlek: 490 - 558 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse.
Karta

Information

Beskrivning

Byggnadsår: 1959. Ombyggnadsår: 1986. Fjärrvärme. Utmärkt skyltläge på fasaden mot Bergslagsvägen! Lokalarea om ca 490-558 m² enligt ny uppmätning. Lokalen har god tillgänglighet, lastkaj och utmärkta skyltmöjligheter!

Utförande

Byggår

1959

Renoveringsår

1986

Planlösning

Lokalen har en stor öppen yta som idag används för handel men som även kan nyttas för lagerverksamhet och produktion. Det finns även ett antal rum i varierande storlek som kan nyttjas både som kontor och lager efter behov. Lokalen är utrustad med ett pentry, tre vanliga wc och en rwc. Lokalen har en tillgänglig entré samt goda in-och utlastningsmöjligheter via lastkaj. Lokalen renoverades 2016 och är i gott skick. Takhöjden upp till undertak är ca 2,70 m och därifrån är det ytterligare ca 30-50 cm upp till betong. Här finns möjlighet att skapa en optimal lokal för sin verksamhet då fastighetsägaren är öppen för att anpassa ytorna efter önskemål. Lokalen skulle kunna fungera utmärkt som yrkesbutik och/eller lager. Det är också möjligt att hyra kontorsytor i den intilliggande huskroppen om ca 164-584 kvm. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning. Nyligen gjord ovk godkänd.

Teknisk information

Lokalen kan nås via

Lastkaj

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 490 558

Omgivning

Omgivning/natur

Rogivande natur i omgivningarna med närhet till Kaananbadet och vackra grönområden längs Mälaren och Grimstaskogen med både motionsspår och utegym.

Företag i närheten

Praktikertjänst ASIH, Attendo Hemtjänst, Heno AB (återförsäljare VVS), Marias Bröd (Bageri).

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns möjlighet att hyra både garageplatser och p-platser utomhus på fastigheten för personal eller kunder. Det är även gott om parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.

Närservice

Gångavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera. Närbutik och pizzerior vid Grimsta torg samt bra serviceutbud i Hässelby Centrum.

Kommunikationer

Bergslagsvägen är idag den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20. Inte långt ifrån fastigheten planeras en av Förbifart Stockholms uppfarter att vilket kommer att förbättra tillgängligheten med bil ytterligare. T-bana går till Vällingby Centrum där många busslinjer passerar. Linje 115 från Vällingby Centrum stannar precis utanför huset (hållplats Grimstaskolan) och fortsätter vidare mot Råcksta.

Skyltläge

Utmärkta skyltmöjligheter!

Övrig information

Övrigt

Lokalen lämpar sig inte för bilhandel eller bilverkstad. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt. Vänligen respektera fastighetsägarens önskemål om att all kontakt skall tas via mäklaren.

Grimstagatan 162
Sökhjälp