Skriv ut

Skapa PDF

Drottninggatan 56, Centrum

göteborg

Möjlighet att hyra 637 kvm modernt kontor med flexibelt avtal i centrala Göteborg.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 637 - 637 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns det ett unikt erbjudande att hyra 637 kvm kontor med möjlighet till ett flexibelt hyresavtal mitt i centrala Göteborg. Lokalen erbjuder moderna kontorsytor med hög standard och härligt utsikt högst upp i fastigheten. Ett flexibelt hyresavtal skapar unika möjligheter för dynamiska och växande företag som inte kan binda sig till en längre avtalsperiod.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

4

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 637 637

Omgivning

Närservice

Lokalen ligger mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger/caféer, livsmedelshandel och annan service.

Kommunikationer

Närhet till all kommunikation i Göteborg. Centralstationen och Nils Ericson terminalen ligger ca. 5 minuters promenad från fastigheten. Dessa tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation. De flesta buss- och spårvagnslinjer stannar i i området kring Nordstan och i Brunnsparken som ligger ca. 2 minuters promenad från fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Drottninggatan 56
Sökhjälp