Centrum | Göteborg

Favorit Dela

Drottninggatan 56

Möjlighet att hyra 637 kvm modernt kontor med flexibelt avtal i centrala Göteborg.

Beskrivning

Nu finns det ett unikt erbjudande att hyra 637 kvm kontor med möjlighet till ett flexibelt hyresavtal mitt i centrala Göteborg. Lokalen erbjuder moderna kontorsytor med hög standard och härligt utsikt högst upp i fastigheten. Ett flexibelt hyresavtal skapar unika möjligheter för dynamiska och växande företag som inte kan binda sig till en längre avtalsperiod.
  • Total yta

    637 m2


Utförande

Våningsplan:

4


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Närservice:

Lokalen ligger mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger/caféer, livsmedelshandel och annan service.

Kommunikationer:

Närhet till all kommunikation i Göteborg. Centralstationen och Nils Ericson terminalen ligger ca. 5 minuters promenad från fastigheten. Dessa tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation. De flesta buss- och spårvagnslinjer stannar i i området kring Nordstan och i Brunnsparken som ligger ca. 2 minuters promenad från fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Michaela Capkova

Michaela Capkova

michaela.capkova@cbre.com

0768 VISA NR 0768-94 45 46

0768 VISA NR 0768-94 45 46

Marknadsförs av CBRE
cbre.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Drottninggatan 56