Skriv ut

Skapa PDF

Femman, centrum, Centrum

göteborg

Ett unikt erbjudande att hyra upp till 8 000 kvm, varav upp till ca 5 700 kvm är beläget på ett våningsplan, mitt i centrala Göteborg under 2020/2021.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 800 - 8 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns det ett unikt erbjudande att hyra upp till totalt 8 000 kvm, varav upp till ca 5 700 kvm är beläget på ett våningsplan, mitt i centrala Göteborg. Fastighetens fyra adresser skapar stor flexibilitet även för företag som inte vill hyra ett helt våningsplan. Det finns goda möjligheter att dela upp lokalerna efter önskemål. Fastighetens kontorsentréer håller en hög och representativ standard och alla hyresgäster har tillgång till härliga innergårdar i en skyddad miljö. Fastighetens konstruktion ger er möjlighet att skapa en flexibel och effektiv planlösning som kan anpassas till er egen verksamhet oavsett vilken typ av planlösning ni söker. Lokalerna är uthyrda i dagsläget men kommer att vara tillgängliga för uthyrning under 2020 / 2021.

Utförande

Planlösning

Flexibel och effektiv planlösnig som kan anpassas enligt era krav oavsett om ni väljer öppna eller delade kontorsytor.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 800 8 000

Omgivning

Omgivning/natur

Fastigheten vetter bl. a.mot Nils Ericsonsgatan, med kontorsentréer från Nordstadstorget 6, Postgatan 28, Nils Ericsonsgatan 17 och Spannmålsgatan 19. I direkt anslutning ligger Nordstan, som är ett av Sveriges ledande affärscentrum, med cirka 30 miljoner människor som passerar årligen.

Närservice

Lokalen ligger mitt i city, med närhet till ett rikt utbud av butiker, restauranger, livsmedelshandel och annan service.

Kommunikationer

Närhet till all kommunikation i Göteborg. Mitt emot fastigheten ligger Centralstationen och Nils Ericsonterminalen som tillsammans bildar Göteborgs resecentrum, med tillgång till flygbussar, tåg och taxistation. De flesta buss- och spårvagnslinjer stannar i i området kring Nordstan och i Brunnsparken.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Dokument

Femman, centrum
Sökhjälp