Skriv ut

Skapa PDF

Klökanvägen 8, Birsta

sundsvall

Flexibla kontorslokaler / kontorshotell i Birsta. 10 - 2000 kvm.

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Kontor, Kontorshotell, Lager/Logistik
Storlek: 10 - 2 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Flexibla och yteffektiva kontorslokaler centralt i Birsta handelsområde. Vi erbjuder allt från 10 kvm kontorsrum i kontorshotell till kontorslokaler om 2000 kvm som friställs då Samhall lämnar lokalerna helt under hösten 2019. Stora möjligheter till hyresgästanpassningar då lokalerna är mycket flexibla. Kapitalstark fastighetsägare för finansiering av anpassningar. Vid hyra av lokaler i kontorshotellet finns möjlighet att använda gemensamma lunch- och konferensrum. Även möjlighet att hyra möbler och annan kontorsutrustning. För utskrift/kopiering/scanning finns möjlighet att hyra dedikerad multifunktionsmaskin. Kontorsmaterial säljes i huset där även printshop för framställning av visitkort, flyers, broschyrer etc finns. 1000 Mb/s Internet kan erhållas som dedikerat nät. Vid hyra av större lokaler finns möjlighet att inrätta lunch- och konferensrum separat. Flera ingångar finns till huset inklusive lastbrygga / portar för lastning och lossning av gods. Kontakta oss för mer information och bokning av visning!

Utförande

Antal rum

anpassningsbart

Planlösning

Flexibla lokaler med flyttbara väggar och utrymmen som lätt kan anpassas till olika aktiviteter. Lokaler upp till c:a 2000 kvm kan kan erbjudas sammanhängande i bottenplan, lämpligt för t.ex. vårdinrättningar. Kontorshotellet är i tre våningar med hiss. Varje våningsplan omfattar totalt 375 kvm.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 10 2 000

Omgivning

Företag i närheten

IKEA, PostNord, K-rauta, Granngården, Elgiganten m.m.

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkerings- och uppställningsmöjligheter för personal och besökare. Motorvärmaruttag finns på de flesta p-platser.

Närservice

Stort utbud av butiker och restauranger i omedelbar närhet till fastigheten.

Kommunikationer

Beläget i Birsta Syd i Birsta handelsområde 7 km norr om Sundsvalls centrum. Goda kommunikationer med direkt anslutning till E4:an och Timmervägen med förbindelse mot E14 och riksväg 86 västerut. Busslinje 5 stannar ett kvarter från fastigheten.

Övrig information

Övrigt

Den stora f.d. Samhall-lokalen är tillgänglig från 2019-09-01. I kontorshotellet finns rum i olika storlekar tillgängliga för omgående inflyttning.

Klökanvägen 8
Sökhjälp