Propellergatan 2, Västra hamnen, Malmö - Kontor
Propellergatan 2, Västra hamnen, Malmö - Kontor
Propellergatan 2, Västra hamnen, Malmö - Kontor

Västra hamnen | Malmö

Favorit Dela

Propellergatan 2

Kontor för dig som siktar högre.

Beskrivning

World Trade Center på Propellergatan blir förstahandsvalet för företag som vill nå högre. Med sina 7 våningar precis vid Hamnbassängen i Västra Hamnen får varje kontor kontakt med havet. I källarplan finns en modern sportdepå med cykelparkering, dusch- och omklädningsrum för de som vill kunna nyttja områdets flera grönområden under arbetsdagen. Restaurangen i entréplan förser fastighetens hyresgäster med frukost, lunch, fika eller varför inte en after work på uteserveringen intill vattnet? För företag som vill arbeta modernt och med medarbetarna i fokus blir World Trade Center på Propellergatan mycket mer än ett kontor. Den lediga lokalen ligger på plan tre med fantastiskt utsikt över Öresund och Ribersborgsstranden. Genomgående ljus lokal med hög stilkänsla för materialval. Glaspartier från tak till golv ger härligt ljusinsläpp och takhöjden är 3 meter. Utsikten blir ut mot pulsen på Västra Varvsgatan. och mot Öresund. För att effektivisera lokalens yta förläggs större möten i fastighetens gemensamma konferens på plan två. Lokalen anpassas efter hyresgästens önskemål och uppfyller tillgänglighetskraven. Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.
  • Total yta

    324 m2


Utförande

Byggår:

2019

Våningsplan:

3 av 3


Omgivning

Företag i närheten:

Som närmsta granne är Västra Hamnens övriga World Trade Centers på Jungmansgatan och på Skeppsgatan där flertalet företag redan valt en World Trade Center fastighet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Du parkerar intill fastigheten på Kockum Fritids parkering.

Närservice:

I fastighetens entréplan kommer Graffiti café erbjuda ett modernt koncept som passar fastighetens hyresgäster. Sitt i restaurangen eller ta med dig maten till kontoret. Eller kanske ta en fika med kollegorna på uteserveringen mot vattnet. Masthustorget ligger på gångavstång med flertalet restauranger, caféer och servicehandel.

Kommunikationer:

Precis utanför fastigheten stannar busslinje 2 och 5.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sandra von Lüders

Uthyrningsansvarig

Sandra von Lüders

sandra.von-luders@midroc.se

+461 VISA NR +46104707409

+467 VISA NR +46704453509

Marknadsförs av World Trade Center
wtcmalmo.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Propellergatan 2

Om World Trade Center

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå. Midroc Property Development äger och utvecklar World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg.

Fler annonser från denna annonsör