Skriv ut

Skapa PDF

Propellergatan 2, Västra hamnen

malmö

Kontor för dig som siktar högre.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 323 - 323 m²
Tillträde: Kvartal 4 2019
Karta

Information

Beskrivning

World Trade Center på Propellergatan blir förstahandsvalet för företag som vill nå högre. Med sina 7 våningar precis vid Hamnbassängen i Västra Hamnen får varje kontor kontakt med havet. I källarplan finns en modern sportdepå med cykelparkering, dusch- och omklädningsrum för de som vill kunna nyttja områdets flera grönområden under arbetsdagen. Restaurangen i entréplan förser fastighetens hyresgäster med frukost, lunch, fika eller varför inte en after work på uteserveringen intill vattnet? För företag som vill arbeta modernt och med medarbetarna i fokus blir World Trade Center på Propellergatan mycket mer än ett kontor. Den lediga lokalen ligger på plan tre med fantastiskt utsikt över Öresund och Ribersborgsstranden. Genomgående ljus lokal med hög stilkänsla för materialval. Glaspartier från tak till golv ger härligt ljusinsläpp och takhöjden är 3 meter. Utsikten blir ut mot pulsen på Västra Varvsgatan. och mot Öresund. För att effektivisera lokalens yta förläggs större möten i fastighetens gemensamma konferens på plan två. Lokalen anpassas efter hyresgästens önskemål och uppfyller tillgänglighetskraven. Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.

Planlösning

Utförande

Byggår

2019

Våningsplan

3 av 7

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 323 323

Omgivning

Företag i närheten

Som närmsta granne är Västra Hamnens övriga World Trade Centers på Jungmansgatan och på Skeppsgatan där flertalet företag redan valt en World Trade Center fastighet.

Parkeringsmöjligheter/garage

Du parkerar intill fastigheten på Kockum Fritids parkering.

Närservice

I fastighetens entréplan kommer Graffiti café erbjuda ett modernt koncept som passar fastighetens hyresgäster. Sitt i restaurangen eller ta med dig maten till kontoret. Eller kanske ta en fika med kollegorna på uteserveringen mot vattnet. Masthustorget ligger på gångavstång med flertalet restauranger, caféer och servicehandel.

Kommunikationer

Precis utanför fastigheten stannar busslinje 2 och 5.

Dokument

Länkar

Propellergatan 2
Sökhjälp