Börjetull
| Uppsala

Favorit Dela

Vallongatan 1

 • Kategori:

  Kontor

 • Hyra:

  Hyran fastställes i samråd med hyresvärden. Normalt behöver hyresgästen ställa en säkerhet vid förhyrning av lokal i form av en bankgaranti eller annan av hyresvärden godtagbar säkerhet.

 • Storlek:

  492 m²

Unik lokal i 2 plan högst upp i kontorshuset Skeppet. Högst upp på plan 8 har lokalen tak upp till nock, till största delen öppen planlösning. och fantastiska fönsterpartier bl.a. med utsikt mot stan och mot domkyrka och slott. Mindre terrass på detta plan. På våningen under är det idag en Kontoren är mycket flexibla och ligger våningarna under varandra vilket ger möjligheten att slå ihop dem med en interntrappor. Våningen under är mer traditionellt inredd med kontorsrum men med möjlighet att öppna upp även här. Detta plan har en stor terrass med utsikt mot stan. Hyran är bl.a. beroende av ev. anpassningar och kontraktslängd.
 • Total yta

  492 m2


Ekonomi


Utförande

Planlösning:

Plan 7 har idag en traditionell rumsindelad planlösning med 8 rum i varierande storlek. Kontoret är på detta plan 264 m². Det finns en stor terrass på detta plan med utsikt bl.a. mot centrum av stan. Interntrappa finns till plan 8 om 228 kvm som till största delen har en öppen planlösning. Här har du rymd i och med att taket går upp till nock och via stora fönsterpartier har du utsikt bl.a. mot stan med domkyrka och slott. En mindre terrass finns även på detta plan.


Omgivning

Omgivning/natur:

Börjetull ligger mellan Luthagen och Librobäck och är ett område under stor expansion. Här är det mycket kontorsbyggnader, en del butiker och det byggs mycket bostäder. Flera restauranger finns i närheten.

Kommunikationer:

Kommunikationerna är goda då det går bussar från närliggande gata och är mycket nära Bärbyledens påfart som leder till både E4:an och 55:an.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Roger Alm

Fastighetsmäklare

Roger Alm

roger.alm@maklarhuset.se

0706 VISA NR 0706-96 60 03

Marknadsförs av Mäklarhuset Kommersiella
Strandbodgatan 10
75323 UPPSALA
maklarhuset.se
Vallongatan 1