Skriv ut

Skapa PDF

Reningsverksgatan 10, Järnbrott

göteborg

Höglager om 700 kvm med ca 5 meter takhöjd och låglager om 137 kvm. Tillhörande inglasat kontor. Bra närhet till de stora lederna!

Fakta

Typ av ledig lokal: Industri/Verkstad, Lager/Logistik
Storlek: 837 - 837 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Nu erbjuds en lagerlokal om totalt 837 kvm. Lokalen består av ett höglager på 700 kvm samt ett låglager på 137 kvm. Till detta finns också ett kontorsrum en trappa upp. Här delar man på kök och pausyta med en annan hyresgäst. Takhöjden är på ca 5 meter och till höglagret finns även en port. Härifrån kommer man snabbt ut på Västerleden och Säröleden!

Utförande

Planlösning

Öppen.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 837 837

Omgivning

Omgivning/natur

Runt om finns mycket handel och shopping, många restauranger, kontor och verksamheter.

Närservice

I närområdet finns golfbana, idrottsplats, kafé, lunchrestauranger, secondhand Reningsborg och runt om i området finns Sisjöns handelsområde med butiker som Jula, Coop, Elgiganten, Bauhaus, Biltema, Plantagen, Rusta, Stadium Outlet, XXL Sisjön och flertalet restauranger. Här finns också Köpcentrum 421.

Kommunikationer

En promenad bort ligger busshållplatsen Radiomotet. Till knutpunkten Hjalmar Brantingsplatsen tar det cirka 30 minuter med direktbuss.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Reningsverksgatan 10
Sökhjälp