BORÅS

Favorit Dela

Verkstadsgatan 12

Praktisk butikslokal med port i markplan!

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    297 m²

  • Hyra:
Välkommen till denna ljusa och rymliga butikslokal med många möjligheter. Önskar du driva butik, bilhall eller ha utställning? Då är denna lokalen för dig! Helt öppen butiksyta med mycket ljusinsläpp via stora fönster. Lokalen är utrustad med en butiksdel där det finns ett kontorsrum, det finns även ett pentry samt omklädningsrum med wc. Praktiskt med port i markplan! Kontakta oss så hjälper vi dig hitta den perfekta lokalen för din verksamhet!
  • Total yta

    297 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Närheten till motorvägen gör att denna industri/lagerfastighet är utmärkt lämpad för ditt företag. Att den ligger en bit utanför centrala stan minimerar eventuella störningsmoment. Närhet till lunchrestauranger.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Gott om p-platser kring fastigheten.

Närservice:

Hos oss har varje hyresgäst ett eget team! Med ett starkt lokalt engagemang är vi måna om att leva upp till de förväntningar som ställs på en trygg och långsiktig hyresvärd, varje dag, i stort och smått. Alla våra fastigheter sköts av vår egen personal och som hyresgäst har du tillgång till ett eget Castellumteam som ser till att du trivs hos oss. Och om dina behov så småningom förändras kan vi, tack vare vår storlek, nästan alltid erbjuda en lösning. För att göra det enkelt för våra hyresgäster att leva hållbart erbjuder vi bland annat gröna hyresavtal och förnybar el.

Kommunikationer:

Busshållplats finns invid fastigheten.


Övrig information

Övrigt:

Fastigheten består av kontor, lager och butiksverksamhet.


Visa hela beskrivningen

Planlösning

Kontaktuppgifter

Denise Ström

Denise Ström

Denise.Strom@castellum.se

+463 VISA NR +4633209042

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Verkstadsgatan 12

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör