Skriv ut

Skapa PDF

Henckels Torg 3

helsingborg

GreenHaus på Oceanhamnen.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 250 - 2 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Just nu bygger vi GreenHaus, ett över 8000 kvm stort kontors hus på Oceanhamnen i Helsingborg. GreenHaus blir ett mycket speciellt kontorshus på flera sätt. Förutom en härlig, ljus vy över sundet och mot Danmark, är det ett kontorshus som är byggt för att människorna som jobbar där ska vara friskare, idérikare och prestera bättre. GreenHaus ska bli ett Well-certifierat kontorshus med fokus på att få medarbetarena att må bättre och prestera mer. Det är själva grundtanken i Well-konceptet . Well är en erkänd internationell byggstandard som utgår från sju delar som påverkar hälsan – luft, vatten, ljus, ljud, kost, motion och välbefinnande. En arbetsmiljö som bidrar till att medarbetarna mår bättre ger många konkurrensfördelar: Företaget blir mer attraktivt i jakten på den skarpaste kompentensen. Medarbetarna har färre sjukdagar, är mer kreativa och produktiviteten blir högre. Allt det här är belagt med solklara bevis och siffror.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

8

Planlösning

Kontorsytorna byggs så att de passar för allt från enskilda kontorsrum till en helt aktivitetsbaserad arbetsplats. Ytorna fördelar sig över 8 våningsplan med Café och Coworking i bottenplan. På taket finns en härlig takterass. En plats för möten, yoga, after work, föreläsningar, matlagning eller stjärnskådning.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 2 000

Omgivning

Omgivning/natur

I markplan kluckar vattnet mot husets brygga, som är vänd in mot staden. I bottenplan doftar det gott från caféet, en energirik mötesplats för hela kvarteret. GreenHaus erbjuder en levande miljö med bl a coworking.

Närservice

GreenHaus är en miljö för kunskapsutbyte. Gemensam frontdesk, co-working och mötesplatser för spontana möten eller föreläsningar. I dagens snabbrörliga, digitaliserade affärsklimat finns det stort behov av att kunna skala upp och ner organisationen. GreenHaus kommer att möta det behovet genom en hög grad av flexibilitet, som passar både storföretaget och den mobila, nätverksjobbande ensamföretagaren. Behöver ni förstärka organisationen tillfälligt, kommer det även att finnas möjligheter till flexibla korttidslösningar och nya former av hyreskontrakt.

Kommunikationer

200 m till Helsingborg C

Övrig information

Övrigt

Just nu bygger vi GreenHaus, ett över 10 000 kvm stort kontorshus på Oceanhamnen i Helsingborg. Det blir ett mycket speciellt kontorshus på flera sätt. Förutom en härlig, ljus vy över sundet och mot Danmark, är det ock­ så byggt helt och hållet för att människorna som jobbar där ska vara friskare, idérikare och prestera bättre.

Dokument

Henckels Torg 3
Sökhjälp