HELSINGBORG

Favorit Dela

Henckels Torg 3

GreenHaus på Oceanhamnen.

Beskrivning

Just nu bygger vi GreenHaus, ett över 8000 kvm stort kontors hus på Oceanhamnen i Helsingborg. GreenHaus blir ett mycket speciellt kontorshus på flera sätt. Förutom en härlig, ljus vy över sundet och mot Danmark, är det ett kontorshus som är byggt för att människorna som jobbar där ska vara friskare, idérikare och prestera bättre. GreenHaus ska bli ett Well-certifierat kontorshus med fokus på att få medarbetarena att må bättre och prestera mer. Det är själva grundtanken i Well-konceptet . Well är en erkänd internationell byggstandard som utgår från sju delar som påverkar hälsan – luft, vatten, ljus, ljud, kost, motion och välbefinnande. En arbetsmiljö som bidrar till att medarbetarna mår bättre ger många konkurrensfördelar: Företaget blir mer attraktivt i jakten på den skarpaste kompentensen. Medarbetarna har färre sjukdagar, är mer kreativa och produktiviteten blir högre. Allt det här är belagt med solklara bevis och siffror.
  • Total yta

    2000 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 250 2 000

Utförande

Våningsplan:

8

Planlösning:

Kontorsytorna byggs så att de passar för allt från enskilda kontorsrum till en helt aktivitetsbaserad arbetsplats. Ytorna fördelar sig över 8 våningsplan med Café och Coworking i bottenplan. På taket finns en härlig takterass. En plats för möten, yoga, after work, föreläsningar, matlagning eller stjärnskådning.


Omgivning

Omgivning/natur:

I markplan kluckar vattnet mot husets brygga, som är vänd in mot staden. I bottenplan doftar det gott från caféet, en energirik mötesplats för hela kvarteret. GreenHaus erbjuder en levande miljö med bl a coworking.

Närservice:

GreenHaus är en miljö för kunskapsutbyte. Gemensam frontdesk, co-working och mötesplatser för spontana möten eller föreläsningar. I dagens snabbrörliga, digitaliserade affärsklimat finns det stort behov av att kunna skala upp och ner organisationen. GreenHaus kommer att möta det behovet genom en hög grad av flexibilitet, som passar både storföretaget och den mobila, nätverksjobbande ensamföretagaren. Behöver ni förstärka organisationen tillfälligt, kommer det även att finnas möjligheter till flexibla korttidslösningar och nya former av hyreskontrakt.

Kommunikationer:

200 m till Helsingborg C


Övrig information

Övrigt:

Just nu bygger vi GreenHaus, ett över 10 000 kvm stort kontorshus på Oceanhamnen i Helsingborg. Det blir ett mycket speciellt kontorshus på flera sätt. Förutom en härlig, ljus vy över sundet och mot Danmark, är det ock­ så byggt helt och hållet för att människorna som jobbar där ska vara friskare, idérikare och prestera bättre.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Ulf Nilsson

Ulf Nilsson

Ulf.Nilsson@castellum.se

+464 VISA NR +4642248385

Marknadsförs av Castellum
castellum.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Henckels Torg 3

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör