Zakrisdalsvägen 26

Zakrisdal , Karlstad
Planskiss Spara Dela
Spara
Dela
Yta

346 m²

Hyra

Tillträde

Omgående

Beskrivning

  • Kontor

Trevligt kontor på plan 3 för det medelstora företaget med plats för 10-20 personer i 14 rum. Vi renoverar efter dina önskemål.

Lokalen har olika storlekar på kontor, plats för lager och kopieringsrum. Rymligt fikarum finns och 3 toaletter. Vi är mycket flexibla när det kommer till att anpassa lokalerna efter era behov. Vi gör iordning fikarum, toaletter, golv, tak och väggar efter era önskemål. Kontorsbilderna är från våra renoverade kontor. I hyran ingår parkering och det finns gott om parkeringsplatser. Bussförbindelse finns i anslutning till området. Konferensrum finns tillgängliga för våra hyresgäster. Hela området Zakrisdal Fastigheter är inhägnat och bevakat.

Ytor

  • Total yta:

    346 m2

Ekonomi

Tillträde:

Omgående. 1 april 2019

Utförande

Fastighetsbeteckning:

Zakrisdal 1:10

Teknisk information

Lokalen kan nås via:

Via södra porten, i närheten av Zakrisdalsudden. Bredvid en stor parkering och busshållplats. Lunchrestaurang finns i angrensande byggnad.

Hiss:

Ja

Omgivning

Omgivning/natur:

Zakrisdal Fastigheter är inbäddat i lugn och skön naturmiljö. Här finns möjlighet till trevliga lunchpromenader, ner till Zakrisdalsudden eller bara vandra runt slingan på området

Parkeringsmöjligheter/garage:

Goda parkeringsmöjligheter

Närservice:

På området finns lunchrestaurang och Bergvik köpcentrum ligger bara några minuter bort med bil

Skyltläge:

Vid den södra porten

Vägbeskrivning:

Zakrisdal ligger i närhet till E 18 och Bergvik i den västra delen av Karlstad.

Kommunikationer

Hit kan du ta Dig med både bil och buss. Åker du buss tar du linje 7 från Karlstads centrum, bussen går var 20:e minut och tar ca 15min
Zakrisdalsvägen 26