Skriv ut

Skapa PDF

Herkulesgatan 3C, Backaplan

göteborg

Nu är en fräsch och ljus kontorsyta om 100kvm ledig!

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 100 - 100 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till Herkulesgatan 3C! På andra våningen på Herkulesgatan 3C hittar du den här fantastiskt fina kontorslokal om 100 kvm. Kontorslokalen är omgiven av mycket grönska med välskött trädgård i en stillsam miljö. Kontoret ligger precis intill Hjalmar Brantingsplatsen där du lätt med kollektivtrafiken kan ta dig in till stan på bara några få minuter. Välkommen till oss på Croisette för ytterligare information och bokning av visning!

Utförande

Våningsplan

2 av 2

Planlösning

Rumsindelning.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 100 100

Omgivning

Parkeringsmöjligheter/garage

Det finns gott om fria parkeringsplatser i området.

Närservice

I området finns all möjlig tänkbar service inom shopping och livsmedel, med flertal restauranger i närheten.

Kommunikationer

Ett stenkast bort ligger Hjalmar Brantningsplatsen med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Härifrån tar den endast 4 minuter till knutpunkten Nordstan och Nils Ericsons Terminalen.

Övrig information

Övrigt

Croisette Real Estate Partner har erhållit förmedlingsuppdrag avseende lokalen som beskrivs i detta informationshäfte. Informationen är till största del inhämtad från Fastighetsägaren och eller Hyresgästen. Croisette AB och dess dotterbolag (”Croisette”) ansvarar inte för riktigheten i informationen. All information som är av relevans skall kontrolleras av en eventuell hyresgäst och varken Fastighetsägaren, Hyresgästen eller Croisette kan hållas ansvarig vid felaktigheter i detta informationshäfte.

Dokument

Herkulesgatan 3C
Sökhjälp