Skriv ut

Skapa PDF

Sandhamnsgatan 63 C, Gärdet

stockholm

Anpassningsbar butikslokal finns att hyra anslutning till huvudentrén i kontorsfastigheten på Sandhamnsgatan 63.

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 259 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här skapas mervärden för hyresgästerna med mycket service i huset. Fastigheten på Sandhamnsgatan 61-65 består av två delvis sammanlänkade kontorsbyggnader som tillsammans hittills omfattat totalt ca 34 000 m² uthyrbar yta. Här håller för närvarande fastighetsägaren på att skapa nyproducerade kontorsytor med en påbyggnad om totalt ca 3 350 m². Kontorsbyggnaderna uppfördes ursprungligen år 1966 och har sedan dess genomgått en omfattande upprustning som resulterat i bl.a. omgestaltade entréer och trapphus, en ny tydlig huvudentré med en förbindelselänk mellan byggnaderna samt ny infrastruktur.

Utförande

Planlösning

Planlösningen kommer att anpassas i samråd med tillträdande hyresgästen. Lokalen har modern ventilation. Hyresvärden önskar hyra ut denna lokal till en trevlig serviceverksamhet som skapar mervärde för husets hyresgäster så som exempelvis kaffe och fikaförsäljning etc. Vi är dock öppna för förslag på olika verksamheter som skulle kunna passa här. Fastighetsägaren kommer att iordningställa en gemensam takterrass för husets hyresgäster!

Ytor Max Kr/m2/år
Butik 259

Omgivning

Omgivning/natur

Planering pågår för fullt att omvandla hela området kring Värtahamnen till en ny spännande stadsdel med bostäder, butiker och kommunal service.

Parkeringsmöjligheter/garage

Garageplatser finns att hyra i huset i mån av plats.

Närservice

I fastigheten finns en lunchrestaurang (WKB) samt delikatess- och cateringföretag för hämtmat (Carotte). I gatuplan finns en konferensanläggning med bokningsbara enskilda konferensrum samt en större lokal som kan bokas för företagsevent. För den som cyklar finns cykelparkering samt ett omklädningsrum med dusch och bastu i källaren som delas av fastighetens samtliga hyresgäster. Det finns också en träningsanläggning i huset (Hälsokällan). I huvudentrén finns en bemannad reception som erbjuder vissa servicetjänster som tillför ett mervärde för husets hyresgäster. Posten har ett kassakontor i huvudentrén. SATS träningsanläggning inom kort gångavstånd, Gärdets Gatugrill över gatan samt brevlåda utanför porten.

Kommunikationer

Området har utmärkta kommunikationer. Busslinjerna 1, 72 och 76 stannar i nära anslutning till huvudentrén. Gärdets t-bane station finns inom ca fem minuters promenad. Med bil är det enkelt och nära att ta sig ut till E20 och vidare till samtliga av Stockholms större leder. Till Arlanda tar det inte mer än 30 minuter att köra. Trafikplatsen i Värtan ansluter till Norra länkens tunnelsystem och har fått en ny förbindelse till Värtahamnen.

Övrig information

Övrigt

Tillträde enligt överenskommelse. Tidsplanen för närvarande är att kunna erbjuda tillträde tills 1 januari 2020. Lokalen kan tillträdas tidigare om fastighetsägaren endast gör mindre anpassningar. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt.*.

Sandhamnsgatan 63 C
Sökhjälp