Skriv ut

Skapa PDF

Masthuggskajen

göteborg

Kommande projekt med upp till 27 000 kvm i stadens bästa läge. Första etappen Kvarter E - upp till 7 000 kvm klar under 2021.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 265 - 7 000 m²
Karta

Information

Beskrivning

Här kan du vara ett av företagen som får möjlighet att ta del av denna unika och attraktiva stadskärna. Kvarter E kommer att erbjuda upp till 7 000 kvm på 15 våningar med storlek mellan 265 - 1 200 kvm per ett våningsplan. Första inflyttning är beräknad under 2021. Det är bara ni som väljer om ni vill arbeta aktivitetsbaserat, öppet eller ha egna kontor - man kan flexibelt anpassa era lokaler enligt era behov.

Utförande

Byggår

2021

Våningsplan

15

Planlösning

Aktivitetsbaserat, öppet eller egna kontor - bara upp till er.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 265 7 000

Omgivning

Omgivning/natur

Precis vid älven i den nya stadsdelen Masthuggskajen i Göteborg skapas en plats för er som vill ha attraktiva lokaler i det bästa stadens läge.

Närservice

De nedre våningarna finns service som exempelvis restauranger med mat från världens alla hörn, caféer och butiker. En promenad ett par hundra meter bort och du når knutpunkten Järntorget med närhet till vackra Haga och Linné.

Kommunikationer

Endast fem minuters cykelväg från Göteborgs centralstation och Avenyn samt direkt anslutning till Järntorget, Långgatorna, Linné och Haga. 5 minuters gångavstånd till Hagastationen och direkt ansluten med påfart till E45. Direkt närhet till all kollektivtrafik.

Övrig information

Övrigt

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Masthuggskajen
Sökhjälp