Masthugget
| Göteborg

Favorit Dela

Värmlandsgatan 2

Spännande nybyggd kontorsprojekt STUVERIET med 330 - 7 600 kvm lokaler i stadens bästa läge.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    330 - 7 600 m²

  • Hyra:
Den nybyggda kontorsfastigheten Stuveriet på Masthuggskajen erbjuder 15 våningar med motiverande arbetsmiljö, effektiva och flexibla kontorsytor, sportlounge, gemensam reception i entréplan och inspirerande mötes-/konferensarena på vån. 13. Här har man också tillträde till en gemensam terrass med fantastisk utsikt mot hamninloppet. Lokalstorlek kan varieras från ca. 330 upp till ca. 7 600 kvm. Det är bara ni som väljer om ni vill arbeta aktivitetsbaserat, öppet eller ha egna kontor - man kan flexibelt anpassa era lokaler enligt era behov. Kontakta oss gärna för att diskutera vilka möjligheter finns för er verksamhet här. Inflyttning preliminärt Q2 2022.
  • Total yta

    7600 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 330 7 600

Utförande

Byggår:

2022

Våningsplan:

15

Planlösning:

Aktivitetsbaserat, öppet eller egna kontor - bara upp till er.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Precis vid älven i den nya stadsdelen Masthuggskajen i Göteborg skapas en plats för er som vill ha attraktiva lokaler i det bästa stadens läge.

Närservice:

Det finns café och bistro direkt i fastigeten. Träning, teater, konserter, krogar – hela livet på kajen är fullt av möjligheter och motivation.

Kommunikationer:

Endast fem minuters cykelväg från Göteborgs centralstation och Avenyn samt direkt anslutning till Järntorget, Långgatorna, Linné och Haga. 5 minuters gångavstånd till Hagastationen och direkt ansluten med påfart till E45. Direkt närhet till all kollektivtrafik.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Michaela Capkova

Michaela Capkova

michaela.capkova@cbre.com

0768 VISA NR 0768-94 45 46

0768 VISA NR 0768-94 45 46

Marknadsförs av CBRE
Lilla Nygatan 2
41109 Göteborg
cbre.se
Värmlandsgatan 2