Råbyholm | Lund

Favorit Dela

Hedvig Möllers gata 5

Business center på Råbyholm.

Beskrivning

World Trade Center Lund ligger i Råbyholm. En inspirerande och nytänkande miljö för arbete, idéutbyte och nätverkande. Platsen är optimal för företag som vill lägga fullt fokus på sin egen verksamhet och få hjälp med kringservice som; gemensam reception, konferensavdelning, gym, restaurang och inspiration genom events och seminarium. Den karaktärsstarka uteplatsen möjliggör för utomhusarbete och informella möten eller att äta sin lunch i solen. Ett välkommet inslag i området är Radison Blu Hotel med 192 rum, lunchrestaurang och bar. Råbyholm ger dig närheten till både city och service. För dig som pendlar med bil eller buss ligger fastigheterna väl placerade intill Råby Trafikplats vid E22. Intill fastigheten finns ett nybyggt parkeringshus. Givetvis utrustat med laddstationer för ett hållbart pendlande. När området i Råbyholm står klart kommer det finnas drygt 18 000 kvadratmeter kontor, service, hotell och p-hus. I Råbyholm utvecklar vi ännu ett World Trade Center. Beroende på verksamhetens storlek och behov kan du välja arbetsplats i coworking, kontorshotell eller traditionella kontorslokaler. Våningsplan tre till fem erbjuder kontorslokaler från 200 kvadratmeter och du kan välja del av våningsplan eller helt våningsplan. Nu är vi i ett tidigt skede och välkomnar dig in i dialogen med att utforma ditt nya kontor. Kontakta mig så berättar jag mer om Råbyholms utveckling och hur World Trade Center kommer bidar till den. Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå.
  • Total yta

    2300 m2

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 200 2 300

Utförande

Våningsplan:

2 av 5


Omgivning

Företag i närheten:

Consafe Logistics, Logevo, Cognizant, Exceed, Qronos mfl.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Nybyggt parkeringshus plats för 425 p-platser

Närservice:

Hemköp (Karhögstorg), Restaurang Viva (Karhögstorg), Restaurang Hotell Park Inn i området samt ICA Nära Satelliten (Råbyvägen)

Kommunikationer:

Stadsbuss, linje 1, Skåne Expressen, linje 1, Pendeln, linje 169, Regionbuss, linje 170. Cykelstråk norr om området


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Louise Carlsson

Louise Carlsson

louise.carlsson@midroc.se

+461 VISA NR +46104715815

+467 VISA NR +46730254928

Marknadsförs av World Trade Center
wtcmalmo.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Hedvig Möllers gata 5

Om World Trade Center

Varje dag utvecklar mängder av målinriktade människor sina affärer och företag i World Trade Center. Och skälet till det är vår unika mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk, både lokalt och internationellt. World Trade Center är med andra ord mycket mer än en kontorslokal. Det är ett helhetskoncept som gör det lätt att växa, både som företag och människa. Helt enkelt en plats som tar din verksamhet till en ny nivå. Midroc Property Development äger och utvecklar World Trade Center i Malmö, Lund och Helsingborg.

Fler annonser från denna annonsör