Majorna/Linné | Göteborg

Favorit Dela

Fiskhamnsgatan 10

Möjlighet att hyra 218 kvm kontor i ett drömläge!

Beskrivning

Denna moderna och mycket yteffektiva lokal erbjuder 218 kvm väldigt ljusa ytor där ni själva kan vara med och utforma planlösning och ytskikt, allt för att få de bästa förutsättningarna för er verksamhet.
  • Total yta

    218 m2


Utförande

Våningsplan:

4

Planlösning:

Tillsammans med er kan lokalens disposition flexibelt anpassas utifrån era behov.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Fiskhamnsgatan har en fantastisk utsikt över älven och ligger nära det mesta. En kort promenad eller biltur bort har ni flera restauranger och annan service tillgänglig. Kommunikationerna är goda – både per bil och kollektivt. Men framför allt är läget helt underbart! Ni har första parkett till Göteborgs vackra hamninlopp och ser bland annat Älvsborgsbron, älven, Eriksberg och Lindholmen.

Närservice:

Fastigheten ligger i Majorna med allt sitt utbud av service, caféer, restuaranger och gym. Flertal restauranger och caféer finns i närområdet. I entrén på Fiskhamnsgatan 8 finns ett café som serverar frukost och lunch. Mataffärer, apotek och Systembolaget finns på några minuters gångavstånd. Även gym, vårdcentral och frisör finns på bekvämt avstånd. Vill ni ta en promenad på lunchen finns naturområdet Klippan och den populära restaurangen Sjömagasinet en bit bort.

Kommunikationer:

Drömläge oavsett om ni bilpendlar, cyklar eller åker kollektivt. Fastighegen ligger utanför tullarna och området störs inte heller av arbetet med Västlänken. Hållplatserna Chapmans torg och Kaptensgatan nås med några minuters promenad.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Michaela Capkova

Michaela Capkova

michaela.capkova@cbre.com

0768 VISA NR 0768-94 45 46

0768 VISA NR 0768-94 45 46

Marknadsförs av CBRE
cbre.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Fiskhamnsgatan 10