Majorna/Linné
| Göteborg

Favorit Dela

Fiskhamnsgatan 10

Möjlighet att hyra 220 kvm kontor och få allt i ett - representativ modern yta, härlig utsikt och läge nära både centrum och naturområdet Klippan.

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    220 m²

  • Hyra:
Vill ni få en modern anpassad lokal där ni får sätta er egna prägel, komma snabbt ut på leden, kort avstånd till almänna kommunikation, fantastiskt utsikt mot hamninloppet och Eriksberg så är detta en lokal för er! Denna lokal med 220kvm erebjuder en härlig utsikt öve hamninloppet och Eriksberg.
  • Total yta

    220 m2


Utförande

Våningsplan:

4

Planlösning:

Tillsammans med er kan lokalens disposition flexibelt anpassas utifrån era behov.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Från Fiskhamnsgatan är det nära till både trafikleder för bilister och varutransporter samt kollektivtrafik. Beläget nära Oscarleden är kommunikationen snabb, dels till de mest centrala delarna av Göteborg samt Hisingen, dels via Söderleden till västra Göteborg samt Mölndal. Vill man ta en promenad på lunchen finns naturområdet Klippan en bit bort.

Närservice:

Nära Majorna med allt sitt utbud av service, caféer, restuaranger och gym. Flertal restauranger och caféer finns i närområdet. I entrén på Fiskhamnsgatan 8 finns ett café som serverar frukost och lunch. Mataffärer, apotek och Systembolaget finns på några minuters gångavstånd. Även gym, vårdcentral och frisör finns på bekvämt avstånd. Vill ni ta en promenad på lunchen finns naturområdet Klippan och den populära restaurangen Sjömagasinet en bit bort.

Kommunikationer:

Bra läge oavsett om ni bilpendlar, cyklar eller åker kollektivt. Innanför tullarna från väster, smidigt att ta sig hit. Utanför tullarna från syd & väst. Hållplatserna Chapmans torg och Kaptensgatan nås med några minuters promenad. Det är även nära till kollektiva transporter till Norra Älvstranden med passagerarfärja.


Övrig information

Övrigt:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild. Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in. CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Michaela Capkova

Michaela Capkova

michaela.capkova@cbre.com

0768 VISA NR 0768-94 45 46

0768 VISA NR 0768-94 45 46

Marknadsförs av CBRE
Lilla Nygatan 2
41109 Göteborg
cbre.se
Fiskhamnsgatan 10