Skriv ut

Skapa PDF

Svartbäcksgatan 10, Centrum

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: Hyran är 486 000 kr/år för 8-12 arbetsplatser, dvs ca 4 500 kr/mån/plats. Moms tillkommer. I hyran ingår del i gemensamma utrymmen såsom personalutrymmen, flera konferensrum mm
Storlek: 65 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu har du chansen att driva din verksamhet i ett modernt citykontor med del i kontorsgemenskap. En modern arbetsmiljö med 8-12 arbetsplatser mitt i city med närhet till god service och bra kommunikationer!

Utförande

Planlösning

Kontor om med 8-12 arbetsplatser med del i gemensamma ytor. De ytorna man hyr är uppdelat på två rum där ett rum är stort och öppet som rymmer flera arbetsplatser och de andra rummet kan brukas som eget kontor eller konferensrum. Här har man också del i gemensamma utrymmen med flera konferensrum,mindre samtalsrum, personalutrymmen med kök, matrum och toaletter.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 65

Ekonomi

Hyra

Hyran är 486 000 kr/år för 8-12 arbetsplatser, dvs ca 4 500 kr/mån/plats. Moms tillkommer. I hyran ingår del i gemensamma utrymmen såsom personalutrymmen, flera konferensrum mm

Omgivning

Företag i närheten

Kontoret ligger mitt på gågatan nära ett generöst utbud av service med handel. caféer och restauranger. Härifrån är det också nära fina promenadstråk längs Fyrisån och nära Uppsalas anrika kvarter kring Domkyrkan.

Kommunikationer

Härifrån tar man snabbt till Resecentrum som är navet för Uppsalas buss- och tågkommunikationer.

Svartbäcksgatan 10
Sökhjälp