Skriv ut

Skapa PDF

Zakrisdalsvägen 22, Zakrisdal

karlstad

Trevligt kontor för det lilla företaget med plats för 2-5 personer i två rum. Ljust och fint på plan 2. Vi renoverar efter dina önskemål.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 43 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

I Kontorshotellet har finns tillgång till gemensamma lunchrum tillsammans med övriga hyresgäster. Alternativt ett eget fikarum i befintlig kontorsyta. I hyran ingår parkering och det finns gott om parkeringsplatser. Bussförbindelse finns i anslutning till området. Konferensrum finns tillgängliga för våra hyresgäster. Hela området Zakrisdal Fastigheter är inhägnat och bevakat. Kontorsbilderna är tagna i våra redan renoverande kontorsytor.

Utförande

Teknisk information

Hiss

Ja

Lokalen kan nås via

Via södra porten, i närheten av Zakrisdalsudden. Bredvid en stor parkering och busshållplats. Lunchrestaurang finns i angrensande byggnad.

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 43

Omgivning

Omgivning/natur

Zakrisdal Fastigheter är inbäddat i lugn och skön naturmiljö. Här finns möjlighet till trevliga lunchpromenader, ner till Zakrisdalsudden eller bara vandra runt slingan på området

Parkeringsmöjligheter/garage

Goda parkeringsmöjligheter

Närservice

På området finns lunchrestaurang och Bergvik köpcentrum ligger bara några minuter bort med bil

Kommunikationer

Hit kan du ta Dig med både bil och buss. Åker du buss tar du linje 7 från Karlstads centrum, bussen går var 20:e minut och tar ca 15min

Skyltläge

Vid den södra porten

Vägbeskrivning

Zakrisdal ligger i närhet till E 18 och Bergvik i den västra delen av Karlstad.

Zakrisdalsvägen 22
Sökhjälp