Skriv ut

Skapa PDF

Kungstensgatan 57, Vasastan

stockholm

Hörnlokal mitt i Vasastan!

Fakta

Typ av ledig lokal: Butik, Kontor
Storlek: 560 - 560 m²
Tillträde: Efter överenskommelse, snabbt
Karta

Information

Beskrivning

Här finns möjligheten att skapa ert drömkontor, showroom eller kontor kombinerat med butik! Vård av olika slag är också lämpligt i lokalen. Lokalen är stomren och kommer att förberedas med ny ventilation kombinerad med kyla. Hyresgästen har därefter stor möjlighet att påverka utformning av lokalen, antal mötesrum, färgsättning med mera. Lediga garageplatser för hyresgäster, cykelförråd, fiberansluten fastighet. Hör gärna av dig för en personlig visning! Lokalen kommer inte att hyras ut för caféverksamhet, restaurang eller annan matlagning/servering.

Utförande

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 560 560

Omgivning

Kommunikationer

T-bana: Närmaste tunnelbana är grön linje Odenplan Buss: På Upplandsgatan passerar buss 62, annars är närmaste busshållplats på Dalagatan (buss nr 61 och 50) Tvärbana: Vid Odenplan passerar även blåbuss 2 och 4. Pendeltåg: Citybanan station Odenplan

Övrig information

Övrigt

I området finns Wasahallens livs, ett flertal bra lunchrestauranger och caféer. Observatorielunden och Vasaparken är två trevliga gröna oaser i närområdet. I övrigt är det blandat med lägenheter och kontor i kvarteren omkring.

Kungstensgatan 57
Sökhjälp