Skriv ut

Skapa PDF

Veterinärgränd 6

johanneshov

Kontor med egen terrass.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 144 m²
Karta

Information

Beskrivning

Strax utanför tull och granne med tunnelbanan och tvärbanan ligger fastigheten Tjurhornet 15 belägen. Här välkomnas ni av en representativ entré. Den öppna planlösningen ger en rymlig känsla. De ljusa, fina ytskikten och de många fönstren skapar en trivsam arbetsmiljö för medarbetarna. Kontoret har ett förråd med goda förvaringsmöjligheter och ett mötesrum. På den egna terrassen med utsikt mot Globen kan ni avnjuta en god lunch eller kaffe i solen.

Planlösning

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 144

Omgivning

Omgivning/natur

Lindetorp är ett område strategisk placerat med närhet till grönskande villaområden, Globens shopping samt utomordentliga kommunikationsknutpunkter. Till Globen som erbjuder det mesta inom service är det ca fem minuters promenad. Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett mat- och nöjeskoncept. I Lindetorp kan du dessutom finna service såsom biltvätt, bilverkstad, lunchrestaurang med cateringmöjlighet och smörgåsbutik. En WorkOut-yta har tillskapats vid fastigheten för att kunna sitta ute och njuta av solen samtidigt som man arbetar eller tar en fika med sina kollegor eller övriga hyresgäster i fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00 som ansvarar för hela parkeringslösningen. Det finns även tillgång till både varm-och kallgarage vid fastigheten.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Globen som ligger på ca fem minuters promenad. Även Gullmarsplan ligger nära, med ca tio minuters promenadavstånd. Tvärbanan passerar området och har stationen Linde med endast två minuter från fastigheten. För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20. Gott om parkering finns i området och platser kan hyras direkt av Q-Park.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten har anor sedan början av 1900-talet, då livsmedelsverksamheter präglade området. Idag består fastigheten av olika byggnader av olika storlek och karaktär. Här finns kontor och en mindre del lager.

Dokument

Veterinärgränd 6
Sökhjälp