Stora entrén med 2 stora skyltfönster
Lokalen från gatan
Öppen yta innanför stora entrén
Lilla entrén
Rum 1 bakom stora öppna ytan
Rum 2 bakom stora öppna ytan
Kök
Kök
Egen hiss mellan våningarna
Konferansrum KV
Lilla entrén
Gatuplan
Källare

Odenplan | Stockholm

Favorit Dela

Västmannagatan 52

Lokal i 2 plan med mycket bra läge vid Odenplan. Lokalen kan passa till butik, kontor eller showroom. 2 st entréer från gatan.

Beskrivning

Lokal i 2 plan med mycket bra läge vid Odenplan. Lokalen kan passa till butik, kontor eller showroom. 2 st entréer från gatan. 3 st stora skyltfönster. Egen intern hiss mellan våningarna. Lokalen går att öppna upp till en mer öppen planlösning om behovet finns. Lokalen har flera 3-fas uttag samt vatten och avlopp i flera rum. PLANLÖSNING 2 st entréer från gatan, vilket gör att man kan separera verksamheten. Bottenvåningen är 217 kvm och källarvåningen är 203 kvm. De båda våningarna binds ihop med en internhiss som tar 600 kg eller 8 personer. Det finns wc på båda planen. Stora entrén leder in i en större öppen yta med 2 st bakre rum som har glasväggar. Mindre entrén tar dig in i en butiksyta som går att öppna upp till större yta om man har det behovet. I den bakre delen av lokalen finns ett kök med matplats. Källarplanet har ett större konferensrum som går att dela till 2 rum med vikvägg. Det finns också ett våtutrymme med tvättmaskin. I övrigt finns här flera mindre rum.   OMGIVNING/NATUR Lokalen ligger ca 100m från Odengatan, precis vid Odenplan. I området finns ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker. KOMMUNIKATIONER 2-3 minuters promenad till Odenplans knutpunkt där T-bana, pendeltåg och bussar går. EKONOMI Kvadratmeterhyran: Bottenvåningen 2 900 kr/kvm/år Källarplanet 1 500 kr/kvm/år. Värme ingår. Möjligheten finns att hyra del av lokalen.
  • Total yta

    420 m2


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Susanne Askvall

Susanne Askvall

susanne.askvall@bjurfors.se

070- VISA NR 070-976 91 06

070- VISA NR 070-976 91 06

Marknadsförs av Bjurfors Näringsliv
bjurforsnaringsliv.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Västmannagatan 52

Om Bjurfors Näringsliv

Bjurfors Näringsliv, en del av Bjurforskoncernen, har erfarenhet av den kommersiella fastighetsmarknaden sedan 1989. Vi har stor erfarenhet inom förmedling av bostad-, kontor- och industrifastigheter samt ombildning av hyresrätter till bostadsrätter. I Stockholm hjälper vi även lokalsökande företag att hitta nya lokaler likväl som fastighetsägare att hitta rätt hyresgäster. Ska du sälja din nuvarande hyreslokal? Vi har stor efterfrågan på alla typer av lokaler, främst på citynära butikslokaler. Tillsammans med en stark och bred marknadsföring och vårt aktiva spekulantregister håller vi oss ständigt aktuella och synliga. Välkommen att vända dig till oss på Bjurfors som erbjuder tjänster inom det mesta vad gäller lokaler och fastigheter.

Fler annonser från denna annonsör