Skriv ut

Skapa PDF

Lindetorpsvägen 11

johanneshov

Kontor med showroom- nära City.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 368 m²

Information

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa fina kombilokal om 368 kvm! Här kan ni med fördel kombinera kontor med lättlager. Lokalen har en bra takhöjd som ger en känsla av rymd. De stora fönstren ger ett bra ljusinsläpp och skapar en trivsam arbetsmiljö för medarbetarna. Intill lokalen finns en lasthiss vilket gör det enkelt för in- och utlastning. I fastigheten finns tillgång till lastkaj. I anslutning till lokalen finns även goda parkeringsmöjligheter.

Planlösning

Utförande

Våningsplan

2

Ytor Max Kr/m2/år
Kontor 368

Omgivning

Omgivning/natur

Lindetorp är ett område strategisk placerat med närhet till grönskande villaområden, Globens shopping samt utomordentliga kommunikationsknutpunkter. Till Globen som erbjuder det mesta inom service är det ca fem minuters promenad. Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett mat- och nöjeskoncept. I Lindetorp kan du dessutom finna service såsom biltvätt, bilverkstad, lunchrestaurang med cateringmöjlighet och smörgåsbutik. En WorkOut-yta har tillskapats vid fastigheten för att kunna sitta ute och njuta av solen samtidigt som man arbetar eller tar en fika med sina kollegor eller övriga hyresgäster i fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00 som ansvarar för hela parkeringslösningen. Det finns även tillgång till både varm-och kallgarage vid fastigheten.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Globen som ligger på ca fem minuters promenad. Även Gullmarsplan ligger nära, med ca tio minuters promenadavstånd. Tvärbanan passerar området och har stationen Linde med endast två minuter från fastigheten. För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20. Gott om parkering finns i området och platser kan hyras direkt av Q-Park.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten har anor sedan början av 1900-talet, då livsmedelsverksamheter präglade området. Idag består fastigheten av olika byggnader av olika storlek och karaktär. Här finns kontor och en mindre del lager.

Lindetorpsvägen 11
Sökhjälp