Skriv ut

Skapa PDF

Götaforsliden 13

mölndal

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 760 - 760 m²
Karta

Information

Beskrivning

I anrika Mölndals Kvarnby finns denna fantastiska fastighet med ledig kontorsyta på plan 4 att hyra. Här sitter ni i en klassisk bruksmiljö med en virvlande fors alldeles utanför, lokalen måste ses i verkligheten för att uppleva den unika känslan som finns här! Lokalen har en blandad planlösning med en välkomnande öppen yta vid entrén, flera kontorsrum samt ett större öppet landskap. Ljusinsläpp från lokalens båda långsidor skapar ljus och rymd. För närvarande planeras vidareutveckling av fastigheter som tidigare stått tomma under lång tid. I en del av det gamla Oljeslageriet kommer ett parkeringsgarage uppföras för att trygga områdets tillgänglighetsbehov, samtidigt som den övre delen av Oljeslageriet och F-fabriken skall rustas upp för att inhysa nya hyresgäster. Ta chansen att sitta i en unik och charmig bruksmiljö samtidigt som ni får nära till centrum, serviceutbud och kollektiva förbindelser!

Utförande

Byggår

1929

Renoveringsår

1990

Våningsplan

4

Planlösning

Blandad.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 760 760

Omgivning

Omgivning/natur

Mölndals Kvarnby är med sin unika industrimiljö ett av Mölndals absolut mest populära besöksmål och en väldigt speciell plats att vistas på. Äldre industrilokaler har med varsam hand rustats upp för att inhysa allt från konstskola och evenemangslokaler till kontorshotell och butiker. I området kring Götaforsliden bor många i flerbostadshus och villor som för det mesta är byggda på 20-talet och 80-talet. Husen byggda i början av 1920-talet inspirerades av klassicismen. Vanliga detaljer på hus var oxöga, locklistpanel eller puts, spröjsade fönster och brutna tak eller sadeltak.

Närservice

I området finns lunchrestauranger samt café och museum. För den som önskar ett större service- och handelsutbud finns den nyöppnade shoppinggallerian i Mölndals centrum ett kort avstånd bort.

Kommunikationer

Det goda läget nära E6:an och Mölndals station och områdets kraftiga utveckling och tillväxt gör Mölndals Kvarnby till en attraktiv plats för företag att finnas och verka i. Närheten till Göteborg underlättar kommunikationer utan att för den sakens skull drabbas av storstadens trängsel och biltullar. Knutpunkt för kollektivtrafik är Mölndals Bro som ligger i närområdet där pendel, spårvagn och buss passerar.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Götaforsliden 13
Sökhjälp