Hagastaden
| Stockholm

Favorit Dela

Sankt Eriksgatan 117

Fina öppna ytor med mötesrum I fastighet med karaktär.

 • Kategori:

  Kontor

 • Tillträde:

  Enligt överenskommelse

 • Storlek:

  980 m²

 • Hyra:
Kontorslokalerna i huset är mycket flexibla och öppna ytor kan enkelt samsas med rumslösningar då huset är byggt som ett pelardäck. Tack vare husets tre ljusgårdar är också lokalerna i husets nedre delar ljusa och trevliga. Här finns lokaler från knappt 300 kvadratmeter och uppåt. I gatuplan hittas utåtriktade verksamheter som till exempel ett kafé med egen ingång direkt från gatan. I fastigheten ligger även en datahall som kan förbindas med varje lokal. Välkommen på en fysisk visning eller genom FaceTime!
 • Total yta

  980 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Härden 16

Våningsplan:

3

Planlösning:

Mycket öppen planlösning.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Tillsammans med 14 andra aktörer inom stadsutveckling har Humlegården skapat en gemensam vision för Norra Stationsgatan – området där Hagastaden möter Vasastan – med målet att göra platsen till en av Stockholms mest intressanta och tillgängliga. Kvarteren utvecklas nu snabbt med nya bostäder, restauranger och kaféer.

Närservice:

I fastigheten finns ett kafé som serverar frukost och lunch. I närområdet är servicen väl utbyggd med ett stort antal restauranger, kaféer och affärer. Vid Odenplan, som nås efter fem minuters promenad, finns ett större utbud av butiker. Även övrig tänkbar service finns på bekvämt gångavstånd.

Kommunikationer:

Odenplans respektive S:t Eriksplans tunnelbanestationer nås med cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar går i närheten och 2017 öppnade Citybanan sin station på Odenplan. För bilburna är läget utmärkt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken.


Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Hans Malmros

Hans Malmros

hans.malmros@cbre.com

0733 VISA NR 0733-498 716

0733 VISA NR 0733-498 716

Marknadsförs av CBRE
Jakobsbergsgatan 16
11144 STOCKHOLM
cbre.se
Sankt Eriksgatan 117