Skriv ut

Skapa PDF

Sankt Eriksgatan 117, Hagastaden

stockholm

Fina öppna ytor med mötesrum disponerat på 2 våningsplan.

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 1 552 - 1 552 m²
Tillträde: Enligt överenskommelse
Karta

Information

Beskrivning

Kontorslokalerna i huset är mycket flexibla och öppna ytor kan enkelt samsas med rumslösningar då huset är byggt som ett pelardäck. Tack vare husets tre ljusgårdar är också lokalerna i husets nedre delar ljusa och trevliga. Här finns lokaler från knappt 300 kvadratmeter och uppåt. I gatuplan hittas utåtriktade verksamheter som till exempel ett kafé med egen ingång direkt från gatan. I fastigheten ligger även en datahall som kan förbindas med varje lokal.

Utförande

Våningsplan

3

Planlösning

Mycket öppen planlösning.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 1 552 1 552

Omgivning

Omgivning/natur

Tillsammans med 14 andra aktörer inom stadsutveckling har Humlegården skapat en gemensam vision för Norra Stationsgatan – området där Hagastaden möter Vasastan – med målet att göra platsen till en av Stockholms mest intressanta och tillgängliga. Kvarteren utvecklas nu snabbt med nya bostäder, restauranger och kaféer.

Närservice

I fastigheten finns ett kafé som serverar frukost och lunch. I närområdet är servicen väl utbyggd med ett stort antal restauranger, kaféer och affärer. Vid Odenplan, som nås efter fem minuters promenad, finns ett större utbud av butiker. Även övrig tänkbar service finns på bekvämt gångavstånd.

Kommunikationer

Odenplans respektive S:t Eriksplans tunnelbanestationer nås med cirka fem minuters promenad. Ett flertal bussar samt flygbussar går i närheten och 2017 öppnade Citybanan sin station på Odenplan. För bilburna är läget utmärkt med närhet till E4, E18, E20 och Norra Länken.

Övrig information

Övrigt

Det pampiga ”Automobilpalatset” uppfördes 1930 av familjen Philipson och användes ursprungligen bland annat för bilförsäljning, bilservice och parkering. Numera är byggnaden klassad som industriminne.

Dokument

Sankt Eriksgatan 117
Sökhjälp