Skriv ut

Skapa PDF

Djupdalsvägen 1-7

sollentuna

Förråd med smidig access.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 190 m²
Karta

Information

Beskrivning

Det här förrådet/ lagret om 190 kvm består av två stycken förråd. De ligger bra belägna i varmgaraget i fastigheten. Accessen sker via garaget. Det finns även kontor att hyra i fastigheten och förråden ligger i direkt anslutning till hiss och trapphus. Närheten till E4:an och Stockholm gör det smidigt att hyra förråd/ lager här.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 190

Omgivning

Omgivning/natur

Sollentuna präglas av en mycket god småföretagaranda och har de senaste åren legat högt i Svenskt Näringslivs årliga kommunranking. Ambitionen är att fortsätta vara i den absoluta toppen. I dag finns ca 4 000 företag i Sollentuna som samarbetar inte bara med varandra utan även med kommunen. Här råder kort och gott ett företagsvänligt klimat. Närområdet erbjuder lunchrestauranger samt bensinstation med den nödvändigaste servicen. I Häggviks handelsområde och Sollentuna Centrum finns ett stort utbud av butiker.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det garage- och parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad, kontakta din biträdande förvaltare.

Kommunikationer

Fastigheten ligger mellan E4 och E18 vid en av rondellerna till Norrortsleden vilket gör det lätt att komma med bil. Till Stockholm City, Arlanda och Bromma flygplatser tar det endast ca 15 minuter. Direkt utanför dörren kan man kliva på bussen till Sollentuna Centrum och Häggvik där man kan ta sig vidare med pendeltåg.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten med sin speciella arkitektur inrymmer en restaurang med uteplats på den härliga innergården för trevliga uteluncher på sommaren. Fastigheten består mestadels av kontor men har även lager samt några butiksytor.

Dokument

Djupdalsvägen 1-7
Sökhjälp