Skriv ut

Skapa PDF

Gamla Flygplatsvägen 4

göteborg

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Storlek: 137 - 137 m²
Karta

Information

Beskrivning

Nu finns ledig kontorsyta om 137 kvm att hyra centralt i Torslanda. Torslanda Hangar ligger i korsningen mellan Gamla Flygplatsvägen, Torslandavägen och Kongahällavägen. Fastigheten genomgick en större ombyggnad av fasader och renovering av kontorsdelen 2005. Ursprungligen tillhörde fastigheten Torslanda Flygplats. Ta chansen att etablera er i en stadsdel som är under utveckling!

Utförande

Renoveringsår

2005

Våningsplan

2

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 137 137

Omgivning

Omgivning/natur

Lokalen ligger med ett kort avstånd till fastigheterna Terminal 1 och Terminal 3 som ingår i en den nya detaljplanen för Amhult 2. I detaljplanen för Amhult 2 planeras byggnation av ca 350 bostäder, ca 15 000 m² handel samt en större kollektivtrafikknutpunkt för hela Torslanda området. Torslanda Terminal får ytterligare byggrätter och en central placering i den nya detaljplanen. Amhults Resecentrum ligger i närheten av lokalen som trafikeras av ett flertal busslinjer.

Närservice

I området finns caféer, restauranger och butiker. Med den nya detaljplanen möjliggörs ytterligare handel. Bland de nuvarande hyresgästerna i terminalerna finns bland annat My Baby, Capio vårdcentral, Torslanda begravningsbyrå och Husman Hagberg.

Kommunikationer

Kollektiva förbindelser finns precis utanför.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Gamla Flygplatsvägen 4
Sökhjälp