Göteborg

Favorit Dela

Gamla Flygplatsvägen 4

  • Kategori:

    Kontor

  • Storlek:

    350 m²

  • Hyra:
Nu finns ledig kontorsyta att hyra i Torslanda Hangar. Vid behov finns möjlighet att dela lokalen i två mindre kontorsytor. Torslanda Hangar ligger i korsningen mellan Gamla Flygplatsvägen, Torslandavägen och Kongahällavägen. Fastigheten genomgick en större ombyggnad av fasader och renovering av kontorsdelen 2005.
  • Total yta

    350 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Röd 104:2

Renoveringsår:

2005

Våningsplan:

2


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Lokalen ligger med ett kort avstånd till fastigheterna Terminal 1 och Terminal 3 som ingår i en den nya detaljplanen för Amhult 2. I detaljplanen för Amhult 2 planeras byggnation av ca 350 bostäder, ca 15 000 m² handel samt en större kollektivtrafikknutpunkt för hela Torslanda området. Torslanda Terminal får ytterligare byggrätter och en central placering i den nya detaljplanen. Amhults Resecentrum ligger i närheten av lokalen som trafikeras av ett flertal busslinjer.

Närservice:

I området finns caféer, restauranger och butiker. Med den nya detaljplanen möjliggörs ytterligare handel. Bland de nuvarande hyresgästerna i terminalerna finns bland annat My Baby, Capio vårdcentral, Torslanda begravningsbyrå och Husman Hagberg.

Kommunikationer:

Kollektiva förbindelser finns precis utanför.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Gamla Flygplatsvägen 4

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör