Skriv ut

Skapa PDF

S:t Persgatan 22, Centrum

uppsala

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor
Hyra: 1 566 kr/m²/år. Beskrivning av hyran: Hyran är en kallhyra. Utöver hyran tillkommer uppvärmning med 109 kr/??m²/??år, källsortering med 27 kr/??m²/??år samt fastighetsskatt med ca 107 kr/??m²/??år. Moms tillkommer.
Storlek: 505 - 1 475 m²
Karta

Information

Beskrivning

Lokaler med centralt läge i Uppsala idag anpassade för utbildning och kontor. Ytorna är fördelade på två plan och består av flertalet klassrum och studierum. Vidare finns expedition, kontors, lunchrum, pausrum, kafeteria samt en mindre verkstad för lättare praktisk utbildning.

Utförande

Planlösning

Lokalen är fördelad på två plan varav 505 m² i plan 1 och ytterligare 970 m² i plan 2. Det går att hyra hela ytan eller dela av och hyra ett av planen och då utgör den minsta ytan 505 kvm.

Ytor Min Max Kr/m2/år
Kontor 505 1 475 1 566

Ekonomi

Hyra

1 566 kr/m²/år. Beskrivning av hyran: Hyran är en kallhyra. Utöver hyran tillkommer uppvärmning med 109 kr/??m²/??år, källsortering med 27 kr/??m²/??år samt fastighetsskatt med ca 107 kr/??m²/??år. Moms tillkommer.

Omgivning

Omgivning/natur

S:t Persgatan korsningen Storgatan ligger ett stenkast från Uppsala Konsert och Kongress samt med endast några minuters promenad från Uppsala Entré. Strax intill ligger Kvarnengallerian med butiker och restauranger och i motsatt riktning ligger centrala Uppsala med ett generöst utbud av handel och restauranger.

Kommunikationer

Vid Vaksalatorg går stadsbussar samt ligger på bara några minuters gångsavstånd Uppsala Entré, navet för tåg- och busstrafik.

S:t Persgatan 22
Sökhjälp