BORÅS

Favorit Dela

Källbäcksrydsgatan 8

Lager och kontor med port i markplan.

  • Kategori:

    Lager/Logistik

  • Storlek:

    340 m²

  • Hyra:
Lager-och kontorslokal med port i markplan.
  • Total yta

    340 m2


Omgivning

Omgivning/natur:

Fastigheten ligger med närhet till Ymerterrängen där man har ett stort utbud av motionsspår, skidspår och vandringsleder att välja mellan. Discogolfbanan är också en populär fritidsaktivitet.

Parkeringsmöjligheter/garage:

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Närservice:

I närområdet finns lunchrestauranger, livsmedelsbutik, bensinstation och annan service. Etablerade butiker i området är t ex Verktygsboden, Elon, EM- möbler.

Kommunikationer:

Busshållplats finns i fastighetens absoluta närhet och för den bilburne är det bara ett stenkast från riksväg 40 vilket gör att man lätt kan ta sig både till Göteborg och Jönköping.


Övrig information

Övrigt:

Via täta bussförbindelser och närhet till riksväg 40 tar man sig enkelt till och från fastigheten. Omgivning med likasinnade företag ger stora möjligheter till god samverkan.

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Denise Ström

Denise Ström

Denise.Strom@castellum.se

+463 VISA NR +4633209042

Marknadsförs av Castellum
castellum.se
Källbäcksrydsgatan 8

Om Castellum

Castellum är ett av de största börsnoterade fastighetsbolagen i Sverige. Genom en kundnära organisation med god kännedom om de lokala marknaderna äger och förvaltar vi fastigheter som utgörs av lokaler för kontor/butik och lager/industri. Castellum finns i de här tillväxtregionerna: Stockholm-Norr: Stockholm, Solna, Sundbyberg, Sollentuna, Huddinge, Järfälla, Nacka, Sigtuna, Upplands Väsby, Botkyrka, Haninge, Upplands Bro, Uppsala och Gävle. Väst: Göteborg, Mölndal, Borås, Kungsbacka och Halmstad. Öresund: Malmö, Lund, Helsingborg och Köpenhamn. Mitt: Örebro, Västerås, Norrköping, Linköping, Jönköping och Växjö.

Fler annonser från denna annonsör