Torslanda

Favorit Dela

Gamla Flygplatsvägen 26

  • Kategori:

    Butik

  • Storlek:

    190 m²

  • Hyra:
På Gamla Flygplatsvägen i Torslanda finns nu en butikslokal ledig att hyra om 190 kvm. Lokalen ligger precis vid knutpunkten Amhults Resecentrum. Fastigheten Terminal 1 uppfördes ursprungligen som utrikesterminal på Torslanda Flygplats men ingår idag i detaljplanen för Amhult 2. I den nya detaljplanen planeras byggnation av ca 350 bostäder, ca 15 000 m² handel samt en större kollektivtrafikknutpunkt för hela Torslanda området. Torslanda Terminal får ytterligare byggrätter och en central placering i den nya detaljplanen. Här blir ni granne med bland annat My Baby, Capio vårdcentral, Torslanda begravningsbyrå och Husman Hagberg.
  • Total yta

    190 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Amhult 107:1

Planlösning:

Öppen.


Omgivning

Omgivning/natur:

Torslanda Terminal 1 och Terminal 3 ligger på Gamla Flygplatsvägen, precis vid knutpunkten Amhults Resecentrum i Torslanda. Fastigheten ingår i detaljplanen för Amhult 2. I detaljplanen för Amhult 2 planeras byggnation av ca 350 bostäder, ca 15 000 m² handel samt en större kollektivtrafikknutpunkt för hela Torslanda området. Torslanda Terminal får ytterligare byggrätter och en central placering i den nya detaljplanen.

Närservice:

I området finns ett mindre serviceutbud, med den nya detaljplanen möjliggörs ytterligare handel. Bland de nuvarande hyresgästerna i terminalerna finns bland annat My Baby, Capio vårdcentral, Torslanda begravningsbyrå och Husman Hagberg.

Kommunikationer:

Amhults resecentrum ligger intill lokalen och passeras av ett flertal busslinjer, bland annat buss gul och röd.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Marknadsförs av Colliers International AB
Nils Ericsonsgatan 17
41103 GÖTEBORG
colliers.se
Gamla Flygplatsvägen 26

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Valuation och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör