Skriv ut

Skapa PDF

Tjurhornsgränd 6

johanneshov

Lager med mindre kontor nära city.

Fakta

Typ av ledig lokal: Lager/Logistik
Storlek: 524 m²
Karta

Information

Beskrivning

Välkommen till detta lager med mindre kontor strax utanför tull! Lagret har en direktaccess från lastkajen med höj- och sänkbart lyftbord. Lagret har stora öppna ytor och en takhöjd om ca 4 meter som skapar en god funktion. Bärigheten i lagret är god vilket möjliggör för tyngre gods. I direkt anslutning från lagret ligger kontorsdelen med pentry. Från lokalen har man sedan direktaccess till uteplatsen där man kan avnjuta en god lunch eller fika.

Ytor Max Kr/m2/år
Lager/Logistik 524

Omgivning

Omgivning/natur

Lindetorp är ett område strategisk placerat med närhet till grönskande villaområden, Globens shopping samt utomordentliga kommunikationsknutpunkter. Till Globen som erbjuder det mesta inom service är det ca fem minuters promenad. Unikt för området är dessutom Tele 2 Arena. Nedre plan i arenan går under namnet ”Tolv Stockholm” som är ett mat- och nöjeskoncept. I Lindetorp kan du dessutom finna service såsom biltvätt, bilverkstad, lunchrestaurang med cateringmöjlighet och smörgåsbutik. En WorkOut-yta har tillskapats vid fastigheten för att kunna sitta ute och njuta av solen samtidigt som man arbetar eller tar en fika med sina kollegor eller övriga hyresgäster i fastigheten.

Parkeringsmöjligheter/garage

Här finns det parkeringsplatser att hyra. Är du intresserad kontakta Q-park på telefonnummer 0771-96 90 00 som ansvarar för hela parkeringslösningen. Det finns även tillgång till både varm-och kallgarage vid fastigheten.

Kommunikationer

Närmaste tunnelbana är Globen som ligger på ca fem minuters promenad. Även Gullmarsplan ligger nära, med ca tio minuters promenadavstånd. Tvärbanan passerar området och har stationen Linde med endast två minuter från fastigheten. För dig som hellre tar bilen finns det också flera smidiga vägar tack vare närheten till stora genomfarts- och kringleder som t ex södra länken samt E4/E20. Gott om parkering finns i området och platser kan hyras direkt av Q-Park.

Övrig information

Övrigt

Fastigheten har anor sedan början av 1900-talet, då livsmedelsverksamheter präglade området. Idag består fastigheten av olika byggnader av olika storlek och karaktär. Här finns kontor och en mindre del lager.

Dokument

Tjurhornsgränd 6
Sökhjälp