Alfagatan 3 - Kontor
Alfagatan 3 - Kontor
Alfagatan 3 - Kontor
Alfagatan 3 - Kontor
Alfagatan 3 - Kontor
Alfagatan 3 - Kontor

Mölndal

Favorit Dela

Alfagatan 3

Beskrivning

I det attraktiva och expansiva industriområdet Jolen finns ett modernt och nybyggt kontor att hyra. Lokalen är på 352 kvm och är belägen på plan 2 med tillgång till balkong. Här sitter ni i en trivsam miljö med stora fönster i tre väderstreck. Kontorslokalen anpassas efter den tillträdande hyresgästens behov och önskemål. I huset sitter idag Ehrenborg, Gunnars Glas, Tillmobil och Protrol.
  • Total yta

    352 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Bildskärmen 3

Byggår:

2018

Våningsplan:

2

Planlösning:

Kombinerad med kontor och öppna ytor.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

I Mölndal ligger det attraktiva och expansiva industriområdet Jolen, precis intill Söderleden. Härifrån är det ca 2,4 km till Mölndals Centrum och 6 km till Frölunda Torg. Den nya trevliga stadsdelen Pedagogen Park ligger på 500 meters avstånd där det finns gott om lunchrestauranger.

Närservice:

Pedagogen Park erbjuder lunchrestauranger och för den som önskar service- och shoppingutbud ligger köpcentrum 421 ett kortare avstånd bort.

Kommunikationer:

Fastigheten ligger ett stenkast ifrån Söderleden och det är lätt att ta sig hit med bil, såväl som med kollektiv trafiken.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Jennifer Eriksson

Uthyrare

Jennifer Eriksson

uthyrninggbg@colliers.se

+463 VISA NR +46317430096

+467 VISA NR +46730434311

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Alfagatan 3

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör