Mölndal

Favorit Dela

Frölundagatan 116

Beskrivning

Vill ni etablera er centralt i Mölndal och samtidigt ha grönskan runt er och kunna lyssna på en utomhuskonsert på lunchen eller kanske ta en tur i motionsspåret? Då är den här kombinerade lokalen i Pedagogen Park perfekt för er, ett område som bjuder in till magiska stunder och intressanta möten. Lokalen ligger i direkt anslutning till lastkajen och är ett kombinerat lager med ett kontorsrum. Pedagogen Park är en stadsdel där alla sinnen uppmuntras. Även insidan präglas av rymd och grönska. Dagsljuset från fastighetens innergårdar når de luftiga lokalerna och bidrar till ett trivsamt arbetsklimat. Kontoren utformas efter önskemål med smarta lösningar. Här finns gott om parkeringsplatser och busslinjer direkt utanför.
  • Total yta

    204 m2


Utförande

Fastighetsbeteckning:

Växthuset 3

Våningsplan:

1

Planlösning:

Lager med kontor.


Teknisk information

Hiss:

Ja


Omgivning

Omgivning/natur:

Stadsdelen Pedagogen Park är en ny stadsdel i Mölndal. Området har ett strategiskt läge med närhet till Mölndals innerstad, handelsområdet 421 och Frölunda Torg. I direkt anslutning till området finns busshållplats och ett välutbyggt cykelstråk. Här planeras för cirka 1 100 nya bostäder och verksamheter och annan service. Pedagogen Park är en grön stadsdel där alla sinnen uppmuntras. Grönskan som omger området möjliggör till trevliga promenad- och springturer.

Närservice:

Gott om lunchrestauranger finns i området. Handelsområdet 421 ligger inte långt bort.

Kommunikationer:

Fina cykelvägar och goda kommunikationsmöjligheter.


Övrig information

Övrigt:

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Visa hela beskrivningen

Kontaktuppgifter

Sofie Johansson

Uthyrare

Sofie Johansson

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-743 05 90

+46 VISA NR +46 702 60 46 44

Rozana Yevno

Uthyrare

Rozana Yevno

uthyrninggbg@colliers.se

031- VISA NR 031-7430090

+46 VISA NR +46 707608404

Marknadsförs av Colliers International AB
colliers.se

Intresseanmälan

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

När du skickar en intresseanmälan godkänner du vår personuppgiftspolicy.

Frölundagatan 116

Om Colliers International AB

Colliers International är ett av världens största företag inom fastighetsrådgivning. Vi finns i 68 länder och har över 17 000 anställda. I Sverige har vi två kontor som ligger i Stockholm och Göteborg. Här är vi ett 40-tal fastighetsrådgivare som arbetar med att öka lönsamheten för investerare, fastighetsägare och hyresgäster på den kommersiella fastighetsmarknaden. Colliers är specialiserade på kommersiella fastigheter och lokaler inom kontor, handel, industri & logistik samt bostäder. Oavsett marknad arbetar vi integrerat mellan våra tjänsteområden Leasing, Corporate Solutions, Retail och Capital Markets och erbjuder kompetens med lokalt djup och global bredd.

Fler annonser från denna annonsör