Skriv ut

Skapa PDF

Frölundagatan 116

mölndal

Fakta

Typ av ledig lokal: Kontor, Lager/Logistik
Storlek: 204 - 204 m²
Karta

Information

Beskrivning

Vill ni etablera er centralt i Mölndal och samtidigt ha grönskan runt er och kunna lyssna på en utomhuskonsert på lunchen eller kanske ta en tur i motionsspåret? Då är den här kombinerade lokalen i Pedagogen Park perfekt för er, ett område som bjuder in till magiska stunder och intressanta möten. Lokalen ligger i direkt anslutning till lastkajen och är ett kombinerat lager med ett kontorsrum. Pedagogen Park är en stadsdel där alla sinnen uppmuntras. Även insidan präglas av rymd och grönska. Dagsljuset från fastighetens innergårdar når de luftiga lokalerna och bidrar till ett trivsamt arbetsklimat. Kontoren utformas efter önskemål med smarta lösningar. Här finns gott om parkeringsplatser och busslinjer direkt utanför.

Utförande

Våningsplan

1

Planlösning

Lager med kontor.

Teknisk information

Hiss

Ja

Ytor Min Max Kr/m2/år
Övrigt 204 204

Omgivning

Omgivning/natur

Stadsdelen Pedagogen Park är en ny stadsdel i Mölndal. Området har ett strategiskt läge med närhet till Mölndals innerstad, handelsområdet 421 och Frölunda Torg. I direkt anslutning till området finns busshållplats och ett välutbyggt cykelstråk. Här planeras för cirka 1 100 nya bostäder och verksamheter och annan service. Pedagogen Park är en grön stadsdel där alla sinnen uppmuntras. Grönskan som omger området möjliggör till trevliga promenad- och springturer.

Närservice

Gott om lunchrestauranger finns i området. Handelsområdet 421 ligger inte långt bort.

Kommunikationer

Fina cykelvägar och goda kommunikationsmöjligheter.

Övrig information

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!

Frölundagatan 116
Sökhjälp